Még mindig az Empire és a Sötét Lovag

A filmes portálok durván megfejték ezt a The Dark Knight Rises címlapos Empire számot. És akkor én még pár posztot össze is vontam egybe. Most jobb minőségben láthatunk pár képet ebből a sorozatból. A harmadik rögtön a U MAD? klasszikus példája.

Emellett a Bale interjúból kiemelendő, hogy szerinte Anne fantasztikus volt a meghallgatáson. Sokan voltak próbán a szerepre, de ő fogta meg legjobban Catwoman karakterét közülük. Bale szerint nagyon nehéz Anne helyzete, hiszen neki van talán a legnehezebb dolga a szereplők közül, annyira alapvető Michelle Pfeiffer régi alakítása.

Hát Jokernek többet kellett azért pedálozni, hogy elfogadja a nép, hiszen Nicholsontól vette át a stafétát. De a Bane & Catwoman duóból biztos, hogy Catwoman kaphat több savat már előre.



17 hozzászólás a “Még mindig az Empire és a Sötét Lovag” bejegyzéshez

  1. Van egy olyan érzésem ezekről a képekről, hogy Batman azért kapja majd az ívet Bane-től, mert ahogyan az egész világ, így ő is úgy tudja, Dentet Batman ölte meg….de ez csak egy tipp. Meglátjuk! :)

  2. Vajon Bane hogy szerez batman kocsit?
    A harmadik képen Batman sisakja mintha meg lenne repedve, nem? Vagy az csak árnyék?

  3. ez a hamradik inkább “come at me Bro”, típusú, már várom is memebase-en mikor jelenik meg :D

  4. Nem tudom, volt-e valaha film, amit ennyire vártam volna. Na jó, még az Avengers az.
    Nagyon messze még a jövő nyár… :-(

  5. Lehet, hogy tévedek, de a képregény szerint Bane-t nem Poison Ivy kelti életre valamiféle méreggel?

  6. Bane szerintem a Gothami rendrőségtől szerez ilyen kocsit, mert a forgatási videókban lehetett látni, hogy már ők is használni fogják.

  7. Nekem az a bajom Bane-nel, hogy egy 170 centis színész játsza. Nagyon jó színész, azzal nincs gond, csak hát Batman kapásból magasabb nála…

  8. Ezt a magasság dolgot meg tudják ám oldani a filmekben könnyen, pl. különböző kameraállások, magasított csizma eleve, kis utómunka digitálisan. Íme egy nagyszerű példa, az X-Men 1-ben olyan kameraállásokból vették fel Wolverine-t, hogy nem lehetett nagyon érzékelni hogy egy 190 centis színész játszik egy 165 centis karaktert. Későbbi filmekben már nem figyeltek erre, mert népszerű lett a színész és a film is, így mindenképpen eladhatóvá vált. Itt is ez lesz valószínűleg. Én úgy gondolom rápakolhattak volna még Hardy-ra egy 5-7 kg izmot, de szerintem Nolan teljesen tisztában van azzal, amit csinál.

  9. Azért mielőtt kritizátok valamit utána nézhetnétek a neten. Christian Bale 183cm, Tom Hardy pedig 178cm. 5 cm különbséget simán megtudnak oldani a közös jeleneteikben. Azt meg hogy Bane a képregényekben mekkora volt felejtsétek el.

  10. most nem tudom mit kell védeni Banet/Hardyt, kis seggdugasz és kész, az meg hogy milyen lesz a film/Bane karaktere az már más kérdés, valószínű rendben lesz.

  11. Nem tetszik ez a Batman jelmez. Az első képen már-már olyan, mint egy fekete színű robotzsaru, a harmadik képen meg, mint egy összegyűrt papírjelmez. Nem tudom minek kell már olyan helyekre is izmot “rajzolni” a ruhával, ahol nincs is egy emberen. A Tim Burton féle Batman jobban tetszett ebből a szempontból (ahogy mindig a testével együtt kellett fordulnia, hogy hátra tudjon nézni), na meg a hangulata is más volt. Ezek a Nolan féle Batman-filmek, csak fasza akciómúvik.

  12. Van egy kis Dejavu érzésem macskanőt illetően, mert anno tök ugyan ilyen hangulatban beszéltek Heath Ledgerről is a stábtagok. Lehet, Oscar-esélyes a szerep. Nolannél ki tudja, nem szarral gurít.

  13. Ez nem izomrajzolásos maskara, hanem páncél (nem fémből, hanem valszeg kevlárból és hasonlókból).

  14. Azt kívánom, hogy ahogy a Knightfalban Bane Batman gerincét, úgy törje ketté a TDKR az Avatar rekordját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.