Bale utoljára játszotta Batmant

Ebben az interjúban megerősítette, hogy utoljára volt rajta a Batman jelmez. Pár napja felvették vele az utolsó jeleneteit, és számára lezárult ez a korszak. A Nolan féle trilógiával ez a Batman nyugdíjba vonul.

It’s all done. Everything’s finished. It’s me and Chris – that will be the end of that Batman era.

Nyilván lesznek még Batman-filmek később, reméljük nem gagyi szinten.

23 hozzászólás a “Bale utoljára játszotta Batmant” bejegyzéshez

  1. Szerintem a filmiparnak meg kéne komolyodnia annyira, hogy ne akarjon mindenből 8 folytatást csinálni. Ha nincs Bale, ne legyen Dark Knight se, ez így helyes.

    Ellenben egy képregényszerűbb Igazság ligája filmet el tudok képzelni, más színésszel, jelmezzel, életérzéssel.

    Ezt a trilógiát meg zárjuk le egy szép DVD-díszdobozban.

  2. Én mondjuk az el tudnám képzelni, hogy 15 év múlva csinálnak újra együtt – Bale és Nolan – egy záróepizódot, Frank Millar képregénye alapján: The Dark Knight Returns. :)

  3. Én szívesen láttam volna Bale-t még egy trilógiára a Batman Beyondra csak már úgy hogy ott az öreg Bruce Wayne-t játszaná!

  4. És ez így is van jól. Már feltéve, hogy a TDKR méltó befejezése lesz a trilógiának, de emiatt annyira nem aggódom. :)

  5. *sírok* Nolan filmjei a legjobbak és Batmannal párosítva pedig még jobbak! :D Kár hogy nem lesz több.

  6. Az első rész szar volt, a 2. jó, a 3. meg majd kiderül…nem siratom hogy Bale nem folytatja. a régieknél sem zavart, hogy részről részre más játszotta, később sem fog. Amúgyis…Adam West volt a legjobb Batman…:)

  7. Régebben lehetett még olvasni, hogy a Warner mindezektől függetlenül még folytatja a Batman franchise-t, és ismét egy reboot-ot terveznek, ami majd alapoz az Igazság Ligájához. Azóta gondolom a Green Lantern, és a production hell-ben leledző Wonder Woman letörte a szarvukat.

  8. Én egy Arkham Asylum-os feelinget el tudnék képzelni mozifilmben is. Persze nem úgy, ahogy a játékban volt, mármint ami a teret jelenti, sokkal inkább mint a folytatást (amihez még nem volt szerencsém), az Arkham Cityt. Ott nagyobb a játéktér, filmbe is jobban át lehetne vinni.
    Az visszahozna valamit a régi Burton-ös hangulatból és adna bele még egy kis horroros beütést is.
    A játéknak legalábbis hatalmas hangulata volt, szerintem működne a moziban is, csak nem kellene mellé a sok felesleges sallang, amit egy filmbe bele szoktak pakolni, pl a kötelező “nő”…

  9. Csinálják meg batman öreg kori történetét, főszerepen Mel Gibson, Batman utódja meg Robert Downey Jr. lenne. Csak egy hülye ötlet:)

  10. Nem kell félni, lesz még vagy 50 film. Amíg pénzt lehet facsarni belőle…
    De persze a Denevérember igen mély karakterében még van ennyi. Pfff.

  11. Hál Istennek!
    Nem fog hiányozni a komikusan túlerőltetett Batman hangja. Talán Bale-t utáltam a legjobban a filmekben.

  12. Nem zavar, amíg lesznek más Batman-filmek. Másképpen is hozzá lehetne nyúlni a képregénykehez. Nem is kellenének trilógiák, csak faszán kivitelezett részek, innen-onnan. Jó lenne egy Batman Beyond is, ahogy már előttem említették. Akkor lehetne egy olyan Batman is, amit össze tudnak kapcsolni Superman-nel és ebből következően az Igazság Ligájával. Alapanyag van bőven, csak egy kis merészség kéne halivúdba.

  13. Hm…nem lepett meg …várható volt…de elszomoritó…nekem legalábbis…én szeretem Nolan filmjeit…és eddig mind2 Batman-t imádom:)))

  14. “Azért csajozáshoz biztos van otthon elrakva neki egy-két jelmez még.” – ezen jót nevettem. :D

    Szerintem így van rendben, szépen zárják le a harmadik résszel, és így ér véget ez a korszak.
    Jöhet, sőt, úgy is lesz több Batman-es film is ezután, csak remélni merem, hogy jók is lesznek.

    Nolan-től meg várom szeretettel elkövetkezendő filmjeit.

  15. “Azért csajozáshoz biztos van otthon elrakva neki egy-két jelmez még.” – ezen jót nevettem. :D

    Az ezt követő években elég lesz majd elhörögnie hogy “I am BATMAN!” és máris a lábai elé omlanak a nők.

  16. Napokban találtam egy jó kis elmélkedést a franchise-zal kapcsolatban: http://www.cracked.com/blog/advanced-batman-theory-why-nolan-will-kill-bruce-wayne/

    Én akár ezt is elképzelhetőnek tartom, amit itt felvázolnak. Akármennyire ujjonganék, ha belekezdenének egy Arkham Asylumos/Citys féle darkos, képregényhez hűbb feldolgozáshoz, szerintem ebben a valósághoz ragadtabb felállásban is rengeteg potenciál leledzik még. Persze ha jobban belegondolunk, még ha esetleg Gordon Levitt el is vállalná a folytatásokban Batman szerepét, valószínűleg Gary Oldman és a többiek nem, és főleg Oldmant nagyon sajnálnám. De ha kerek lezárással szolgálnak, akkor természetesen senki sem fog fanyalogni a következő részek hiánya miatt.

  17. Batmannak meg kell halnia. És a The End feliratot egy igazi Jokeres kacajnak kell kísérnie úgy, hogy az egész filmben fel sem tűnik Joker. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.