Dark Energy: Scott, Jolie, Mud, Lincoln, Oldboy, Conchords, Battle Royale, Broken City

Tony Scott thrillert rendez David Guggenheim (Safe House) forgatókönyvéből. A címe Narco Sub, és kicsi, egyszemélyes tengeralattjárókról van szó, amik drogcsempészetre vannak használva.

Angelina Jolie úgy fellelkesedett az In the Land of Blood and Honey forgatása közben, hogy neki is áll egy Afganisztáni háborúval foglalkozó film rendezésének.

Jared Harris lesz a Spielberg féle Lincolnban Ulysses S. Grant.

Lássunk egy képet Matthew McConaughey-ról. A Mud című filmből érkezett, amit Jeff Nichols (Take Shelter) rendez. Két fiatal segít majd egy szökött fegyencnek (McConaughey) megszökni egy szigetről.

Mud picture

Bret McKenzie nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy Flight of the Conchords-film jöhet. Persze sokára, de ő szeretné megcsinálni, csak épp elég messze vannak egymástól jelenleg a szereplők, mármint helyileg, nehéz összehozni bármit.

És közben az is érkezett, hogy az Oldboy remake sötétebb befejezéssel fog bírni az eredetihez képest. Persze, Amerika, Spike Lee annál durvábbal jön? Mindezt Mark Protosevich (I Am Legend) tollából. Kösz, de egyelőre nem hiszem el.

A Hunger Games miatt viszont a Battle Royale remake ötlete elhalt sajnos. Gondolom a könyvet olvasók bosszankodnak.

Kyle Chandler is csatlakozott Russell Crowe, Mark Wahlberg és Catherine Zeta-Jones mellé a Broken City című filmbe. Egy megcsalós, magándetektíves krimi lesz.

4 hozzászólás a “Dark Energy: Scott, Jolie, Mud, Lincoln, Oldboy, Conchords, Battle Royale, Broken City” bejegyzéshez

  1. Battle Royale, neeee! Jó a Hunger Games is, de az nem 18+ sztori. Ráadásul a remakeben talán még a történethez is hűek lehetnének :(

  2. Nem tudom elképzelni, hogy pont az Oldboy végét csinálnák meg durvábbra az usákok.
    Egyszerűen szerintem az eredetit nem tudják überelni, főleg amilyen kis mimóza lelkűek kint.

  3. Én abban is kételkedem, hogy az eredeti Oldboy végéről a csavart meg merik lépni. Szerintem valami olyasmi bullshit lesz a nagy durvulás meg sötétség, hogy kiderül, valójában mindenki halott volt ….

  4. Jared Harris nagyon jó választásnak tűnik a szerepre, kíváncsi vagyok mit hoznak ki abból a filmből. Jolie meg fejezze be amit most csinál, aztán ha véletlenül jó lesz, akkor Bigelow rendezheti háborús filmet. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.