14 hozzászólás a “Így nézne ki a Lizard?” bejegyzéshez

  1. Ez elég siralmas. :(
    Az arca úgy néz ki mint Jackie Earl Haley új Freddyje az új rémálomfilmből. :(

  2. Elég érdekes így első blikkre, de ha jobban belegondolok, akkor abszolút hasonlít az első képregénybeli felbukkanására ahol még nem volt nyújtott a feje. Mindenesetre kíváncsi leszek a végtermékre én is ;)

  3. Hát én így elsőre azt hittem hogy Skorpiót látom! Nekem olyan túl vézna. A mesébe meg képregényekbe kissé robusztusabb volt Lizard.

  4. Ez elég nyomorák, de hatalmasat csalódtam. Mi a fenéért kell The Lizardból Mortal Kombat -Reptile- t csinálni. Ha készülne egy új mortal film, és ilyen volna, az álleejtetős lenne, de köze nincs Lizardhoz. Hosszúkás feje van, ennek meg nem. Féltem is, hogy milyen lesz, de ez az új Pokember így már nem város. Még annyi reménysugár lehet,hogy csak egy stádiuma az átváltozásának, lehet hogy a végleges formája különb lesz.

  5. szerintem megnyugodhatunk, én emlékszem , hogy a comic con-on vetítettek egy Lizardos videot és abból egy nagyon szar kamerás kép kikerült és rendes gyík feje volt. lehet hülyeséget mondok, de még hanganyag is volt hozzá csak tényleg minden nagyon gyatra minőségben. de egyáltalán nem ilyen volt :)

  6. elvileg concept art, tehát simán lehet, hogy abszolúte nem így fog kinézni, én továbbra is azt mondom, hogy majd meglátjuk a filmben, illetve, hogy reménykedem, mert ez még lehet jó, most úgy 50-50%-ot adnék neki

  7. Elképzelhető, hogy lesznek stádiumok az átváltozásában és egyre kevésbé lesz emberi a történet előrehaladtával.

  8. A Gyik dr. Curt Connors katonaorvos, aki elvesztette az egyik karját és azt a hüllők reproduktív képességével akarta pótolni, ami sikerült, de pluszba még óriásgyíkemberré is változott. Azután összerúgta a port “Pókfejjel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.