11 hozzászólás a “A Journey 2: The Mysterious Island főszereplői egyesével” bejegyzéshez

 1. Szepek!
  Vanessa nyami, mindtha megnött volna a melle, szikla nagyon oda illik, miatta biztos megnezem a filmet, viszont a kissrac nagyon “szuperman”-nesen csinalja amit csinal. Az vicces.
  Nekem az elsö resz tetszett, nem ertem miert huztak le annyira. Jo popcorn mozi volt.

 2. A Szikla megint b@szakodik egy gyerekfilmben, hát ez nem lehet igaz!
  Azt hittem, a Faster és a Halálos iram után nem fog visszatérni megint ilyen szutyokba

 3. Csak Nekem furcsa egy kicsit egy ilyen filmben Michael Cane? :) A kissrác meg az új “Rob Patiszon” ahogy sok helyütt olvasom? Ő lesz Peeta az Éhezők Viadalában… Na azt viszont tűkön ülve várom!!! Ezt annyira nem. A filmek bemutatójának amúgy mennyire jó már az időzítése: Journey 2 -> 2012. február, The Hunger Games -> 2012 március. Csak hogy az összes THG rajongó bekattanjon és erre is beüljön ha mert “Peeta” bohóckodik, egy pár mutánsnak tűnő állatkával:)

 4. Michael Cane sajnos már mindent elvállal, ez a ribanc meg teljesen értékelhetetlen számomra, lehet hogy jól néz ki (bár nekem nem tetszik) de semmire nem jó.

 5. Azért azt nem mondanám, hogy Caine mindent elvállal. Arról meg nem is beszélve, hogy valaki az Ő filmes tapasztalatával had vállaljon már be egy-egy könnyedebb darabot is.

 6. Az nem tűnt fel senkinek, hogy a srác aki Peeta lesz az éhezők viadalában, ő volt az első részben is Brendan Fraser fia? :D

 7. De de feltűnt már a legelején, én nagyon komálom ezt a kissrácot, nem tehetségtelen, gyerekkora óta már elég sok mindenhol bizonyított. Csak a Michael Cane-es történet jobban felzaklatott:) Valóban egy “MichaelCane” bármit elvállalhat ilyen karrierrel a háta mögött, csak túl “nagy” színész ő ahhoz, hogy itt bohóckodjon, szerintem.

 8. hát én nem tudom ki hány ilyen 3Ds zöld háttér előtt forgatott dologban bizonyított már a jelenlévők közül de biztos hogy nem olyan egyszerű mint egy tipikus karácsonyi/családi vígjáték Tim allennel. nem egy oscar dráma az biztos de sztem nem kell lesajnálni. Michael Caine meg már annyi műfajban és szerepben bizonyított lehet hogy neki most pont ez volt a kihívás mert ilyet még nem csinált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.