Khan vagy nem Khan, ez itt a kérdés

Pár napja felrepült a pletyka, hogy a Star Trek 2-ben Benicio Del Toro alakíthatja Khant. Erre már az is kiderült, hogy ezt JJ abrams tagadja “Not True”. Mint tudjuk Abrams szeret titkolózni, szóval ha igaz is, sem erősítené meg egyelőre.

Innen aztán bármerre lehet találgatni, ki lesz, egyáltalán lesz-e, új gonosz, akármi. Jelenleg itt tartanak a pletykák, amíg el nem kezdődik a tényleges forgatás.

human
írta
2011. 12. 05. 03:41
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Khan vagy nem Khan, ez itt a kérdés” bejegyzéshez

  1. Minden egyes Star Trek-film előtt elsütik, hogy ebben a filmben lesz “a legjobb gonosztevő Khan óta”, úgyhogy nem igazán kell ezt már komolyan venni.

  2. hátha tényleg ő lesz Khan annak nem örülnék, mint ST-fan, tudom apróság de egyáltalán nem hasonlít rá még egy kicsit sem. bár kétlem, hogy előhozzák a figurát. Annak örülők, hogy szerepel a filmben, remek színész, csak más karakter legyen.

  3. Az ember nem azért rebootol egy franchise-t, hogy aztán remake-t készítsen belőle. Legalábbis reméljük. Egyébként ez a “marha morcos rosszfiú aki fúj a főhőseinkre és megszerez/birtokol valami marhaerős fegyvert”, már legalább olyan unalmas és túljátszott sablon ebben az univerzumban, mint az időutazás. Ennél azért okosabbak Orciék. Meg aztán most végre előállhatnak valami saját ötlettel, és ezzel a lehetőséggel szerintem élni is fognak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.