4 hozzászólás a “Mit néz Holmes?” bejegyzéshez

  1. Szomorú, hogy kis hazánkat megint csak a rosszról ismerik :(. Pedig szuper lett volna az ünnepek alatt mozizni egy jó filmmel.

  2. Az első is januárban volt nem? Nagy kár, habár így kb. egy időben lesz a BBC-s második évadával :)

  3. Nem rossz kis movie lett a második rész. Hozza azt amit az első. Aki szerette azt ez is tetszeni fog. Sokkal több a hatásvadász lassítás, ami valljuk meg nagyon jól néz ki egy darabig, a verekedések, vagy pl amikor az erdőben menekülnek és lőnek rájuk,az ágyús jelenet mindent visz. Ugyanakkor a film hátrányává is válik a túl sok lassítás, megtöri a lendületet, és valljuk meg tönkrevágja a végső verekedést.

    A karakterek szerencsére megmaradtak olyan érdekesnek és kidolgozottnak amilyennek az elsőben elindultak, ugyanakkor a főgonosz hiába archenemy, valahogy nem tudott felnőni a szerephez. Egy markánsabb arcú, vagy elhivatottabb karakter jól jött volna.

    Holmes hozza az eszes őrültet, bár kicsit sok a beöltözés és álruházás (a vonatos jelenetben Downey szerintem az év transzvesztitája címre pályázik :D nem beszélve arról, hogy utána úgy néz ki, mint egy elcseszett Joker )

    Szóval nem rossz, nem rossz, de jobb sem lett, mint az előző film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.