Bay-t meggyőzték? Dolla Dolla Bill Y’all (frissítve)

Mint a 3D kapcsán, úgy a Transformers 4 kapcsán is befűzhető volt az öreg. Letettek egy nagyobb összeget az asztalra, mellé egy szerződést, aminek az aláírásához közel van Bay.

Így viszont az új szereplős trilógia is ugrik valószínűleg, jöhet Shia is talán. Bár lehet, hogy legalább ennyit újít Bay, főleg, hogy Shia a komolyabb filmek felé igyekszik fordulni, emrt rosszak a tapasztalatai. Azt hiszem a Wall Street 2 kapcsán fakadt ki erről.

Bay a Pain and Gain után áll neki a TF4-nek legkorábban, ami 2012 második fele.

Frissítés: Bay válaszolt, kb. annyit, hogy egyelőre nem tudja elvállalja-e, a stúdió terjeszti ezt a pletykát.

Right now I’m not decided on Transformers 4

Studio’s are passing rumors but I’m not sure what I’m doing? I know I’m going to do Pain and Gain early spring but that’s it for right now. I’m leaving all my options on the table. I’ve got several Studio meetings in the next two weeks.

8 hozzászólás a “Bay-t meggyőzték? Dolla Dolla Bill Y’all (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Nincs okuk valtoztatni amig sikeres a film. A tortenet sem erdekli addig a studiot, amig az emberek tobb szaz millio dollart fizetnek nekik a mozijegyekert.

  2. Maradjon a LöBöff addig se kell nézegetni a képét másban. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Bay csinál e még valamit ami nem transformers és nem szemét.

  3. könyörgöm csak a csajt ne tegyék bele megint mert az botrány volt!
    ennél még Megan Fox is 100x jobb volt…

  4. Mindenkinek van egy ára ahhoz, hogy bevállaljon olyasmit, amit nem szeretne… általában 20 milla elég szokott lenni, de pl. Mel Gibsoné 36 millió, Baynél valószínűleg egy kicsit több…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.