Daniel Craig és Naomie Harris

Az új Bond film, a Skyfall forgatásán. Kattints erre a képre itt a többiért.

human
írta
2011. 12. 07. 04:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Daniel Craig és Naomie Harris” bejegyzéshez

 1. Hát mégiscsak 43 éves. Ezek az új Bondos filmek meg csak nekem nem tetszenek? A Brosnaneseket sokkal jobban élveztem, az eddigi két újban meg sem a sztori, sem a rendezés nem tetszett.

 2. Sokaknak nem tetszenek az újak, én nem tartozom közéjük. Craig jó választás volt, és nagyon kellett a reform/reboot a sorozatnak. Mondom ezt úgy, hogy hardcore 007 fan vagyok, abból is a Connery féle Bond mániás. Ez van, nem vagyunk egyformák. :-)

 3. Craig kutyaévekben öregszik, ezt senki sem vitatja, legalább egy karbantartott 50-esnek kinéz.

  Brosnannak kicsit más génállománnyal nagyobb szerencséje van az arcát illetően ez is tény.

  Pusztán viszont a fizikumát nézve még mindig Craignél az előny, mert amennyire az arca is egyre inkább olyan, mint egy hegyomlás a fizikuma is egyre meggyőzőbb keménységet mutat és szerencsére már nem abban a felfújt stílusban.

  Azon persze lehet vitatkozni, hogy ez mennyire áll jól egy Bond szerephez ez a megjelenés, mely egyértelműen férfias ugyan, de legkevésbé elegáns. Craig el tudja játszani a figurát, a “jól öltözött gyilkost” Bond-szerepében, míg Brosnan inkább volt “talpig gentlaman, aki kedvtelésből öl két ágyjelenet között”.

  Nem vagyok meglepve miért szimpatikusabb az utóbbi sokaknak és én mégis ugyanúgy kedvelem Daniel Bondját, mint Brosnanét. Két különböző értelmezés, két különböző éra, mindegyik másért jó.

  Azt hiszem ez lesz Craig utolsó Bond-filmje, ez így kimondatlanul is benne van. Legalábbis további 3 évet semmiképpen sem fog várni a szerepre. Emiatt is érdemes várni a mozit.

 4. Szerintem az első Craiges film jó volt, az nekem tetszett, viszont a legutóbbin szinte végig unatkoztam és nagyon nem jött be úgyhogy ezt vegyes érzelmekkel várom, meglátjuk…

 5. A casino royal nagyon jó,a “quantumsolace?-csend-lol” meg egy hulladék.Fura,hogy ekkora hype van a régi filmek iránt(körül),amit láttam unalmas és nevetséges volt.

 6. A régi filmek szerintem is unalmasak kicsit.
  Remélem ez lesz az utolsó, és legütősebb Bond film.

 7. Imadom az uj Bond filmeket Craig-vel! Egyaltalan nem voltam semmilyen formaban Bond rajongo, de amiota Daniel a 007 egyszeruen imadom! Pierce Brosnan egy vicc volt ehhez a csavohoz kepest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.