The Iron Lady másodszor

Itt a friss trailer a Margaret Thatcher életéről szóló filmhez. Meryl Streep, Oscar?, blabla, bár nem tennék rá sok pénzt most épp, annak ellenére sem, hogy erőteljes előzetes lett.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 12. 08. 03:49
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “The Iron Lady másodszor” bejegyzéshez

  1. Engem ez továbbra is nagyon érdekel. Viszont sajnos nagyon nem vagyok otthon Thatcher-ben, amikor ő kormányzott, én még pici voltam, a törikönyvekbe meg még nem került bele, mert ahhoz nem volt olyan régen. Szóval aki nálam járatosabb az angol közelmúlt történelmében, az meg tudná mondani, hogy mennyire tűnik hitelesnek a film?

  2. Számomra a film médiumától annyira idegen az életrajzi téma; ha nem egy viszonylag rövidebb szeletével foglalkozik az adott személy életének, akkor vagy túlzsúfolt, vagy lagymatag lesz a végeredmény. Azért valamikor biztos megnézem, de nem magas elvárásokkal.

  3. Utánanéztem gyorsan Streep miért kapott eddig Oscart, 16 jelölésből mindössze eddig csak kettőt tett zsebre és az utolsót 1982-ben a Sophie választásáért.

    Szerintem a legtöbben azt hiszik róla, hogy legalább 4-5 szobra van otthon az Oscarból, legalábbis én azt hittem ott van a legtöbbet nyert színészek között, pedig frászt. 2 Oscarja van, bár egyértelműen őt jelölték eddig a legtöbbször színésznőként a díjra.

    Ezért én korántsem lennék meglepve, ha 30 évvel az utolsó Oscar-díja után most megkapná a Vaslady-ért a harmadikat.

    Mi több egészen elégedetté tenne az Akadémia, ha Streep és mondjuk Fassbender (Shame) együtt mosolyogna végül a fotósok előtt a szobrával :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.