50 hozzászólás a “The Legend Ends, mert Bane pontot tesz rá” bejegyzéshez

 1. nagyon úgy tűnik nekem hogy Nolan bácsi nem fog CGIt tenni a filmbe Bane megnövelésének érdekében… pedig lehet elkélne ahhoz a hirtelen jött +100-150 kg izomhoz.

 2. én nem tudom ezt honnan veszitek, mármint hogy ilyesmit lehet konstans sok jelenetben csinálni mindenféle extra előkészület nélkül. Tom Hardyt egyszer nem láttuk speckó ruhában, számítóképkészen a forgatási képeken, szóval nyilván nem gyúrnak rá 100 kiló izmot, főleg, hogy Nolan szereti a realitás hatásának kötelében maradni. Csak azért ragadtam billentyűzetet, mert nem ez az első felvetés erről, de fejvakarás mindig.

 3. human: Szerintem azért mondják ezt sokan, mert Bane ugye egy brutális állat, félelmetes izomtorony, de a képekről annyi jön le, hogy Bane simán csak izmos, mint aki rendszeresen jár kondiba, és ennyi.

  Maga a poszter tetszik, úgy tűnik, a TDKR promóknak a fekete lesz az alapszíne.

 4. Remek! Tesómmal mindig beszéljük, hogy “fú mennyire fogja Bane megverni Batmant és miket mernek meglépni a történetben, mit se”. Erre ilyen poszter jön, ami kijelenti, hogy “rendesen meg fogja verni. Igen, meg merjük lépni”. Valóban remek!

 5. Nekem a teaser végéből amikor Batman hátrál és egy pillanatra bevillan Bane is az derül ki, hogy rá lesz pakolva az a pár kiló izom! Remélem, hogy a most érkező előzetes után már sokkal okosabbak leszünk!

 6. Kicsit ellentmondásos: “The Dark Knight Rises” vs “The Legend Ends”. Tehát egy részben fog Batman felemelkedni (igazi törvényen kívüli igazságosztóvá válni) és mire felemelkedik már vége is a legendájának. A poszter azt sugallja, hogy Bane megöli. De remélem csak egy végkifejlet előtti képet látunk, ami után Batman felszívja magát és visszavág.

  Ugye ez az utolsó Nolan-es Bale-es Batman, de remélem nem kell majd évtizedeket várni a további Batman témákra.

 7. kötve hiszem, hogy a film végét látjuk, sokkal inkább el tudom képzelni, hogy bane legyakja az elején valamikor, aztán lassan talpraáll 1 órában.

 8. Venom: a közelik alapján simán csak az lesz az extra ereje, hogy jön az a szupergáz a hátán levő bizbaszból

 9. Én csak a teaserből indultam ki és azért ott elég nagy darabnak látszott! Az is igaz, hogy mindez csak bevillant pár másodpercre! Remélem, hogy a trailer és a prológus eloszlatja a kétségeket e téren is!

 10. Én speciel eddig is azt várntam Nolantől, hogy megölje Batmant. Ez a pószter pedig el is oszlatta a kételyeimet, hogy ezt ne merné meglépni. Főleg hogy köztudott, 2 év múlva már egy újabb reboot fog jönni…

 11. Félelmetesen jó lett. nagyon tetszik a poszter.
  a legdurvább hogy nem lesz semmi izom pakolás Bane-n. olvastam 1 cikket róla és ott mondta hogy 95-100 kg akar ( ez az elvárás ) izomba felszedni. csak nézzétek meg a Warrior című filmbe. ott se kis alacsony szerintem.

  a másik ami nagyon tetszik ez a “mű hó” amit nyáron forgattak le (használnak) és télies hangulatot add.

  a második rész magasra tett a képzeletbeli lécet, de szerintem ez is eléri azt a szintet és nehogy még aztán át is ugorja. :)

 12. Nolan egy sokkal realisztikusabb világot teremtett a saját Batman filmjeihez, nem kéne a képregény túlzásait számonkérni rajta. Scarecrow egy elegáns, öltönyös pszichiáter volt egy maszkkal, Jokernek se volt nevetőgáza meg kifehéredett bőre, csak arcfestése, nem értem mit akartok itt 150 kilós hústornyokkal.

 13. köztudott :) lesz új batman, de ha valamit megerősít ez a poszter, az azt, hogy nem ölik meg a végén. Pont ezt spoilereznék el a 2. poszteren? Kötve hiszem. De majd meglátjuk.

 14. vargatom, senki nem várt 150 kilós hústornyot, de hogy kisebb legyen mint betmen az gáz (magasságra)

 15. Most jött ki a hír: a digitális IMAX mozikban leadják a TDKR trailerét a Mission Impossible előtt! Remélem, hogy ez kis hazánkra is igaz lesz?
  Nálunk is lesz az MI4 az IMAX moziban?

 16. Nekem a The Dark Knight Rises és a The Legend Ends egy kicsit ellentmondás, de egyébként mocskosjó a poszter.

  Foppa: nem tudom, hogy hol jött ki most ez a hír, mert több hetes hír kb.

 17. Robi: a több hetes hír az volt, hogy a trailer a Sherlock Holmes új része előtt lesz, az MI4-ről eddig szó sem volt!
  Mindezt a Batman-news oldalon olvastam amit szinte minden nap szoktam olvasni!

 18. sandor8206:

  komolyan mondom vicc vagy szerinted ez te észreveszed???
  Tom Hardy: 178cm magas
  Christian Bale : 183 cm magas

  te komolyan az 5 cm különbséget észre fogod venni?!!

  szerintem röhejes vagy.
  ui: Batman és nem betmen.

 19. Ha egy picit követi a képregény fonalát, akkor Bane elveri Batmant mint szódás a lovát (a képregényben eltöri a gerincét), aki majd átadja a jelmezt egy másik embernek (a képregényben Jean Paul Valley), míg ő a világ másik végén lábadozik. És gondolom azért rises, mert egy új Batman lép Bruce Wayne helyébe.
  Köszöntem!

 20. kori18, természetesen látszik a forgatási képeken, hogy betmen/Bale magasabb + a szarvacskák még rá is dobnak. Amúgy kösz a megerősítést, hogy Bale magasabb, mint Hardy.
  Nem az 5 cm a lényeg, persze azt nem veszem észre, hogy pont annyi, elég annyi ha már =, az is ultragáz, hát Nolannak már csak ilyen miniBane jutott

 21. Ez biztos, hogy mai hír:
  IMAX has confirmed via Twitter that the brand new theatrical trailer for The Dark Knight Rises will play in front of digital IMAX screenings of Mission: Impossible – Ghost Protocol this coming Friday (12/16)
  Én már jó sok hírt olvastam 1-2 hónappal ezelőtt a prológussal kapcsolatban is, és így utólag nevetséges volt az összes!
  Ezzel csak azt akarom mondani, hogy megerősítve csak ma lett az IMAX Twitter oldalán!
  Ha pedig leadták volna bárhol is, akkor már tele lenne vele az internet!

 22. “Amerikába és Angliában adják csak” Sajnos ebben meg biztos voltam! Nekünk sajnos marad az online verzió, a prológusból meg nagy eséllyel a kamerás verzió!

 23. Számomra nem ennyire bonyolult hogy miért “rises”: mivel a második rész végén jóformán public enemy #1 lett Batman-ből, nyilván ebben a részben lesz belőle ismét “jó fej”. Gondolom én. Az, hogy Batman meghal a végén, számomra elképzelhetetlen.
  Más: eléggé úgy tűnik, hogy itt Bane közel se lesz akkora drabális állat mint a képregényben – épp ezért nem lesz meseszerű a film. Őszintén, zavart valakit hogy a TDK-ban szó sem volt arról, hogy Joker azért olyan amilyen mert belezuhant egy kondér savba? Pár kamuszöveg volt részeg faterról meg ilyenek, de semmi egyéb, ha jól tudom a képregényben a savas sztori volt, csakúgy mint a 89-es filmben.

 24. foppa: azért válaszoltak így, mert a prologue rég volt az MI4 elé ígérve, de csak a digitális imax mozikban. Ezt már látták is páran az előzetes vetítéseken, múlt héten voltak “leírások” róla

 25. Komolyan senki sem emlékszik a teaser-re? A legvégén volt egy olyan, hogy jön Bane és legalább egy fejjel nagyobb volt Batmannél, ha nem nagyobb, szóval szerintem nem kell itt aggódni a magasságkülönbség miatt, mert szerintem lesz benne nagy Bane is a videó alapján.

 26. human: úgy látom, hogy itt pár embernél komoly kavarodás van! Eleve a prológus és az előzetes az két külön dolog! A prológus már több hete be lett ígérve a MI4 elé, de csak az angol és az amerikai 70mm-es IMAX mozikba! Az előzetes vetítését a digitális IMAX mozikba csak tegnap hozták nyilvánosságra az IMAX Twitter oldalán! Eddig a hírekben csak a Sherlock Holmes szerepelt, de valaki belinkelehetné ide azt az oldalt, ahol más szerepel!

 27. Ez a “Bane nem elég nagy” téma kezd nagyon hasonlítani a “Heath Ledger nem jó Jokernek” ügyre. Nem tök mindegy, hogy mekkora? Ebben a filmben nyilván nem lesz akkora, mint egy ház, de nem hiszem, hogy ettől rosszabb lesz a karakter. Én várom a filmet és ha a sztori és a hangulat hozza az eddigi szintet, akkor az fog a legkevésbé érdekelni, hogy ki mekkora a filmben.

 28. A Legend Ends egyáltalán nem zárja ki a Rises-t, sőt, lehet, hogy éppen a halálával emelkedik majd fel.

 29. Gatts 2011. 12. 12. 14:12

  ugye? pont az jutott eszembe, hogy mostanában nagy keletje van a sírás-rívásnak, hogy hollywood válságban van, csak remake meg reboot meg recece meg robotok vannak(amúgy van benne igazság…)semmi színészet meg forgatókönyv, most végre a sok képregényfilm közt valaki meglépi, hogy nem a színes csilivili látványvilágra megy rá hanem normális színészekkel normális forgatókönyvvel próbál szórakoztatni, most akkor tényleg ennyire releváns, hogy ez a csóka 179, 183 vagy 245 centi? ha belerakna egy 198 centis, 160 kilós testépítőt, biztosan impozáns lenne, csak megint ott tartanánk, hogy egy majom játszaná az ellenfelet és “hö, ettől simán elfutnék vagy kifárasztanám és infarktusban meghalna” szindróma lépne fel…

 30. nem hiszem el, hogy csak végletekben tudtok gondolkozni? ki mondta, hogy testépítő legyen? ne legyen kisebb mint betmen, sztem ez lenne a minimum. Arról nem emberek millió tehetnek, hogy Bane nagy állat és így szoktuk meg és ezt tökre úgy írom, hogy simán “megszoktam” Hardyt a szerepben, benyeltem. Tehát már nincs bajom vele DE ne az legyen már a “hülye” aki nem miniBanet várt.

 31. sandor8206: Batman, nem betmen!!!!!!!!!! Erről az egész mini-bane vitáról pedig annyit, hogy majd a bemutató után ugyanezen emberek fogják isteníteni Hardy alakítását, biztosra veszem…

 32. ahogy a poszteren is látszik, Batman álarca lekerül, és darabokban

  komolyan ezt szeretnétek viszont látni?
  http://images.wikia.com/batman/images/b/b4/BaneJS.jpg

  fentebb említve volt a Warrior, nézzétek már meg azt a filmet és mondjátok utána, hogy Hardy kevés lesz…

  pont valami hasonló végkifejletre számítok, mint abban a filmben: szörnyű erőfölénnyel előbb péppé veri Batmant, majd valami technikai bravúrral Batman kerekedik felül, egy jó pillanatban viszonozza az álarc letépést, nincs többet fájdalomcsillapító gáz, és Bane szépen, lassan alulmarad

 33. anthony711; az egészben még az is vicces, hogy a filmből még 1 másodpercet sem láttak, de már vitáznak róla és ítélete mondanak! Jövő nyáron meg majd áradozni fognak róla! Nevetséges az egész!

 34. Az egészről még annyit, hogy az az ember, aki a forgatókönyvet írta és a filmet rendezte csak ki tudja már választani a szerephez illő színészt! Mondjuk ebben az országban nagyon sok okos ember van ezt tudjuk sajnos!

 35. Fölkerült a Youtube-ra a prológus teljes hanganyaga angol felirattal! Ebből kiindulva már nem kell sokat várni a képi anyagra sem! Ezért nem értem, hogy miért jó az, hogy az egész világon kb 45 mozira korlátozom a vetítést megfosztva ezzel a rajongókat egy élménytől a mozikat pedig egy kis plusz bevételtől!

 36. Pár cm magasságkülönbséget olyan egyszerűen meg lehet oldalani megfelelő beállításokkal és kameraállásokkal. Aki ezen fennakad, sztem még életében nem látott behind the scenes videókat.

 37. Richie: én sem értem, hogy miért vitázunk olyasmiről, amiből még semmit sem láttunk egy pár fotón kívül!

 38. Én úgy gondolom,hogy sokkal élvezhetöbb lesz a film ha nem pakolnak szegény Tom Hardyra 150 kg izmot.Láttam az előzeteseket és nekem nagyon tetszett Bane,és ahogy halottam úgy elveri batmant mint szódás a lovát.Talán még a gerincét is eltőri ahogy a képregényben is történt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.