Your own personal jesus

the MOTION PICTURES of 2011 címmel álljon itt még egy montázs 2011 popcornjaiból. SZerintem a Bad Teacherrel kezdődő blockot vágta meg a legjobban.

human
írta
2011. 12. 11. 04:55
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Your own personal jesus” bejegyzéshez

 1. Nincs ezekről a filmekről egy lista valamerre? Csak mert idén, az év első felében nem volt elég időm követni a mozifilmeket és behoznám ezt a kis lemaradást :)
  (mondjuk úgy látom, hogy elég sok ismerős a jelenetekből szerencsére…)

 2. nah a linkem úgytűnik elnyelte a szűrő
  szal
  eminent23
  a youtubeon a videó leírásában megtalálod a linket az összes filmmel és zenével amit felhasználtak benne

 3. minden videónál el kell játszani? eddig az összesnél ha átkattintasz youtubera ott volt a lista. 1 katt a kérdés előtt.

 4. csak szerintem foglalható össze az idei év nagyjából ennyivel?

  ” meh ”

  Számomra az összes film amit idén láttam (nem volt kevés) a felejthető de legjobb esetben is az egyszer nézhető kategóriába esett talán a Drive-ot kivéve.

 5. bocs még a Warrior és (számomra is nagy meglepetésre) a Horrible Bosses tartozik a kivételek közé. Persze van a listán amit még nem láthattunk de akkor is csalódás volt ez az év összességében :|

 6. bazs1: azért egy tizes lista összerakható, de a blockbusterek nem muzsikálnak annyira erősen sajnos tényleg.

 7. Elnézést a korábbi tudatlanságomért… Nem jutott eszembe a youtube-os oldalon keresni. Minden esetre ‘khaos’, köszönöm a választ.
  Én úgy vettem azért észre, hogy idén is kerültek ki olyan filmek, melyek ha nem is sikerültek néha a vártaknak megfelelően, de azért maradandó élményt nyújtottak. Gondolok itt arra, hogy befejeződött a Harry Potter történet, és lassan elérkezik a bosszúállók film is amit igazán ebben az évben vezettek fel számunkra a marvel filmek (számomra a Thor különösképp nagy élményt nyújtott)
  Mind ezek után nagyon várom már a jövő év filmjeit és remélem sok olyan filmmel szolgálnak majd aminek megnézése mind jó kikapcsolódás, mind jó élményt nyújt majd a számunkra :)

 8. Úgy gondolom felesleges elemezgetni, szálazgatni, hogy mi került bele, mi maradt ki belőle… Ezt lehet csak szimplán élvezni! (Eszementül szórakoztató lett!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.