A 2011-es Black List

Azok a forgatókönyvek, amik a filmes szakmán belül a legnépszerűbbek voltak, és “miért nincs belőlük film”. Vannak olyanok a listán, amik el fognak készülni, de 2011-ben még egy kocka nem forgott belőlük. A teljes PDF itt nézhető meg.

A legnépszerűbb forgatókönyv ez volt:

THE IMITATION GAME by Graham Moore

The story of British WWII cryptographer Alan Turing, who cracked the German Enigma code and later poisoned himself after being criminally prosecuted for being a homosexual.

Pár további érdekes esetleg:

CHEWIE by Evan Susser, Van Robichaux
A satirical behind the scenes look at the making of Star Wars through the eyes of Peter Mayhew who played Chewbacca

IN THE EVENT OF A MOON DISASTER by Mike Jones

An alternate telling of the historic APOLLO 11 mission to land on the moon that examines what might have happened if the astronauts had crash landed there

human
írta
2011. 12. 13. 20:09
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A 2011-es Black List” bejegyzéshez

  1. Turing a mesterséges intelligencia kutatásokban is óriási szerepet játszott és a neve sok területen valószínűleg örökre fenn marad: a Turing-gép talán, de a Turing-teszt biztosan.
    Elég gázos, hogy ilyen keserű sorsa volt, és hogy erről egy szó nem hangzik el egyetlen iskolában sem, ahol a tudományos munkássága a tananyag alapvető része…

  2. Apropó forgatókönyvek. Honnan tudnék letölteni filmforgatókönyveket? Olyan filmekhez, amik már kijöttek (akár több éve)? Tud valaki segíteni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.