18 hozzászólás a “A színes pókember” bejegyzéshez

 1. Nem számit semmit sem, hogy milyen a plakát. Emlékezzetek csak az X-Men First Classra. Human szinte végig kampányolt a designerek ellen. Mellesleg igaza is volt, de a film szerintem nagyon jó lett.

 2. Én is csak az X-men First Class miatt maradok bizakodó.

  ali: Mert Pókember halad a korral, és UV-szűrős üveget használ.

 3. Ne legyen igazam, de szerintem nem lesz jobb mint a régi pókember széria. Nekem sem tartoztak a kedvencek közé, de szerintem simán nézhetőek voltak, ráadásul a bevételi adatok magukért beszélnek. Szerintem a közelébe sem fog érni ez a “reboot”, de mint mondta, én örülnék a legjobban, ha kellemeset csalódnék!

 4. Teljesen képregényhű, ötvözi a régi Alex Ross és John Romita Sr.rajzolta pókembert keverve egy kis alternatív univerzumos spiderman 2099-el, szóval nem véletlenül néznek így ki ezek a képek nemértem miért kell kapásból gáz-ozni

 5. A filmmel kapcsolatban reménykedem, s pókember ruhája is teljesen jó.

  A poszterekkel kapcsolatban: – ahogy az első pókárnyékos, úgy ezek is fan-made-nek tűnnek nekem… nagyon is. A 2. poszteren lévő pókember körül van egy kis fehér “outer glow”… szerintem gáz.

 6. Nekem már az nagyon tetszik,hogy benne lesznek a szülei..bár félek,hogy semmi nem fog kiderülni róluk…meg hogy nem lesz az egész csávó biopók és nem lesz szövőmirigye,hanem hálóvetője..ha ezt még ráadásul megfejelik azzal,hogy ő csinálja és egy kis fizikus geek vonalat is raknak alá…és aztán majd a következő részekben
  póknyomkövetőt is csinál meg nyomozgatni is fog…
  Amúgy is nagy pirospont,hogy Gwennel kezdenek..de remélem
  nem fogják elcseszni azzal,hogy életben hagyják..csak még
  ne az első részben nyirassák ki Gyíkkal:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.