Jöhet az Amazing Spider-Man infó és képadag?

A hivatalos információk szerint: Peter Parker tipikus tinédzserként keresi a helyét a világban, ennek során kutatja múltját, itt bukkan egy sötét titokra a 13 éve eltűnt szülei kapcsán. Közel jár eltűnésük körülményeinek felfedéséhez, amikor az Oscorp képbe kerül.

The Amazing Spider-Man frissítéshez képek

Gwen Stacy az Oscorpnál dolgozik, okos meg a többi női karakterjellemző 2011-ben, amikor is ez az élete megváltozik, hiszen mentora, Dr. Curt Connors és Peter Parker is radikális változásokon esik át.

Captain Stacy fogja a Pókember utáni nyomozást vezetni. Connors pedig egy regeneráló szérumot ad be magának, de természetesen rosszul sül el a dolog, hello Lizard.

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem Ben bácsi halála a fő téma. Egyértelműen a friss trilógia nyitófilmjének tervezik ezt, szóval rengeteg alapozást kapunk.
10 hozzászólás a “Jöhet az Amazing Spider-Man infó és képadag?” bejegyzéshez

 1. Sajnálom, hogy Harry Osborn karaktere kimarad a filmből, a “régi” trilógiában James Franco sztem remekül hozta a figurát, főleg a 3. részben, amikor visszanyerte az emlékeit és elkezdett szívózni Peterrel :D
  Kíváncsi vagyok, tudják-e hozni az első rész színvonalát, Willem Dafoe remek gonoszát nem hiszemm hogy a Gyík felül tudná múlni.
  Ha Supermant nem rakták volna át 2013-ra a világ legnagyobb képregényhősei mind egy évben jelentek volna meg a mozikban.

 2. Eszméletlenül adják a képek, amit viszont sajnálok, hogy Leary nem kapott egy “nyomozósabb” ballonkabátot (persze ez csak egy promókép), és hogy rövid hajjal fog szerepelni. :)

  Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből. El fog ez ütni a hagyományos képregényfilmek első részeitől, tekintet nélkül arra, hogy ez nem klasszikus kezdés, hizsen reboot.

 3. ja, legalább már egy rendes nőt össze bírtak szedni kirsten dunt meg…hidrgoénszőke csaj után – talán itt már felesleges ráerőltetni a nézőre vizespólós szarakodással, hogy KIRSTEN IGENIS JÓNŐ VILÁGOS?

 4. egyetértek kirsten dunst ronda. nincs mit szépíteni és sajnos nem is lehet, mert gondolom volt rajta spidi alatt 2kilo arcfesték meg még amit géppel oldottak meg. emma stone rulez!

 5. Én Tobey Maguire-t se bírtam, kis balfasz volt már elnézést kérek, a kedvenc szuperhősömet egy kis nyámlilának mutatták be legalábbis nekem így jött át az egész. Kristen Dunstról meg inkább nem nyilatkoznék :D
  Ettől a rebbot-tól sokat várok, eddig amit láttam nagyon bejön :)

 6. Bizony, Tobey és Kirsten után ezek a képek felüdülésként hatnak. Hátha Spiderman végre nem egy csődtömeg lesz, mert olvasmányként egy szerethető, hétköznapi gondokkal (is) “megáldott” szuperhős, de az előző 3 filmben ezzel ellentétben egy kíngörcs volt.

 7. Mi ez a gördeszka Peteren?
  Nomeg Ben bácsi halála minden verzióban az események ravasza gyakorlatilag, emiatt lesz peter hős és nem pénzkeresésre meg hírnévre hajt. Nagyon készülnek eltérni, külön filmes univerzum lesz, részben uj mitologia. Főleg hogy a pók majd tarkóncsípi amire ugyancsak nem volt még példa sehol.

 8. A gördeszka érdekes…A hidas kép istenkirály! Várom a filmet, bár félek hogy a Gyíkban csalódni fogok, mint a 3. részben Venomnál. A jelmez…jó jó de nem igazán hasonlít a klasszikusra. Nagy hibának tartom hogy kehagyták a sztoriból Herryt. De talán a 2. részben benne lesz. És ha már Oscorp, akkor összehozhatnának egy manós történetet. Spidí vs Green goblin & Hobgoblin. Vésmanó azért hogy ne legyen “uncsi” mer Zöld már volt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.