Az Act of Valor legfrissebb előzetese

Két és fél perc a Navy SEALs mindennapjaiból a terrorizmus elleni harcban. Aktív katonák a főszereplők ebben a filmben. Gondolom két akció között befért egy kis forgatás.

HD a nagyoknak.

Ezt láttuk a múltkor?

human
írta
2011. 12. 16. 23:16
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Az Act of Valor legfrissebb előzetese” bejegyzéshez

  1. Én azt, hogy ezek tényleg szolgálatban lévő fókák nagyon erősen kétlem.

    Elvileg azok már vmennyire fedett személyeknek minősülnek, akik nem mutogatják csak úgy az arcukat ország világnak, mert annak hatalmas retorzió lesz az eredménye.

    Lehet, hogy jó reklámfogás, de legyünk azért realisták.

  2. Zirowe,
    abban igazad van hogy fedett személyek, de így senki nem tudja, hogy ők tényleg SEAL team tagok, ez az egyik a másik, hogy ha jól emlékszem, a Tűzvonalban magyar sorozatban is voltak valódi Kommandósok a bevetési alosztálytól. Természetesen maszkban, mint, ahogy gondolom itt is a filmben nem fogod látni az igazi arcukat a valós katonáknak.
    A film pedig, nagyon váróóóós :)

  3. A Tier 2 katonák nem fedettek. Jóformán bárkinek elmondhatják, hogy kik ők (seal, green beret, ranger), csak a részletekbe nem mehetnek bele. A Tier 1 (devgru, cag) katonák nem mondhatnak semmit, még a katonaságon belül is rejtve vannak.

  4. Fasza egy film lesz, bár egy kicsit olyan mintha valaki kedvet kapott volna a CoD MW valamelyik részének a megfilmesítésére… de nincs is ezzel semmi baj.

  5. Egyenruha legyen rajtuk, azt’ lőjenek, ez a meglátásom. Najó, nem, tényleg remélem, hogy jó lesz, de nekem nagyjából minden katonás film bejön.

  6. Az, hogy SEAL-eket szerepeltetnek egyáltalán nem hihetetlen, dokumentumfilmekben is sokszor szólaltatják meg őket.
    Ahogy Tod is mondta a Tier 1 más tészta, nem véletlenül nem látni képernyőn SFOD-D, Devgru vagy 24th STS operátorokat, azoknak még a családja se tudja, hogy valójában melyik egységben szolgálnak. BTW a film jónak tűnik, várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.