10 hozzászólás a “Spider-Man, Avengers és Dredd az Empire magazinban” bejegyzéshez

  1. úú pókarcnak mekkora a sérója. azt hogy tömködi a maszk alá? gárfild legalább annyira unszimpatikus mint amennyire tobi volt…

  2. Már nem azért, de Tobey ehhez a gyerekhez képest egy szeretnivaló aranyifjú.puffinának igaza van a hajjal, nekem ez az egész kezd egy nagyon nagy viccre hasonlítani…

    meglátjuk, azok, akik szidták(szidják most is) az előző trilógiát, mit fognak mondani ezután a film után…

  3. Én szerettem a korábbi filmeket is, kivéve a harmadikat, ott túl sokat akartak. Ám ez a srác 1000x inkább Peter Parker mint Toby. Kisgyerekkorom óta olvasom a Pókfej történeteit, úgyhogy eléggé benne vagyok. + Ha az Ultimate univerzumot vesszük, akkor teljesen így néz ki a testfelépítése Pókembernek, ha az arcot most kihagyjuk. Póki sohasem volt egy Thor izmok terén. Szálkás, akrobatikus, örökké be nem áll a pofám és osztom az ellent humorzsák volt. :) Szerintem nagyon jó lesz a film, egyre inkább bizakodó vagyok ahogy jönnek az infók. Már csak Lizardot kellene nagyon jól eltalálni.

  4. Erről a srácról hamarabb elhiszem, hogy 18-22 körüli, mint Toby-ról. (kb annyi idősnek kéne lennie pókembernek nem? csak tippelek)

  5. Egyetértek Süci-vel, nekem is szimpatikusabb a tokás Tobey-nál Garfield. És azt se felejtsük el, hogy ő (állítólag) nagy Pók-fan, remélem látszani fog, és nem csak a marketing része volt. Engem az előző trilógiába MJ zavart nagyon, irritál Dunst, akármilyen jó filmben is szerepel. Szóval még egy piros pont, Stone sokkal szimpatikusabb, bár nála is lehetett volna “jobbat” találni. Én összességében várom, bízok benne, hogy, ha nem is Batman-szintű, de az Iron-Man-hez hasonló, élvezetes filmet kapunk.

  6. Értem én… a haj azért ilyen hogy a sok kis-csajt is becsalja a moziba, mert ránéznek és azt hiszik a fényben csillogó nyálgép szerepel benne az alkonyat mizériából.

  7. Látom mindenki a Pókarcú témával foglalkozik azt senki nem vette észre, hogy Dredd bíró mekkora szar? Most komolyan amikor még Sly játszotta a szerepet fasza egyenruhája volt – sas formájú vállvédő, aranylánc a jelvényétől a válláig a sisakja homlokrészén pedig egy másik jelvény – és nem csak neki hanem minden bírónak. Ez a pöcs megy hogy néz ki? Mint valami csöves motoros akinek nem volt pénze rendes ruhára, csak felvette a bátyja kinőtt “bőr” szerkóját az apja dolgozóirodájából meg lenyúlta a szemetest és abból faragott magának egy “sisakot”.

  8. Én éppen ellenkezőleg gondolom Hell, egy modernizált Dredd-ben egy modernizált, mai trendeknek megfelelő bőrruci teljesen okés. A sisak rendben van, bár nem egy Stallone állkapocs, de na. Az ítélethozó is nagyon stimmel, Mark II -es modellnek néz ki. A sas a vállán pedig egy egyszerű rangjelzésféle volt, lehet hogy a fenti képen éppen nem hordja, vagy, neadjisten, a kitakart vállán van. Itt egy kép a képregényből, összehasonlításképpen: http://images.wikia.com/judgedredd/images/0/09/Dredd.gif
    (Sas a jobb vállon, figyeldoda!)

  9. Amcsi kapitányon és Thoron látni hogy nem edzettek sokat a filmjük óta, vékonyabbak. Amerika kapitánynak legalább olyannak kéne lennie mint Thornak a filmben, Thornak meg kétszer akkorának. Ennyit gyúrni sokáig tartana, de így lenne szuperhős-valószerűbb. Ha már a hulkot megtudták csinálni, akkor Kapra és Thorra is pakolhattak volna pár kiló CGI izmot hogy valószerűbb legyen…Emma Stone kiköpött Gwen, remek választás. Lentebb egy link hogy össze lehessen hasonlítani. Andrevnak csak a haja nem tetszik. A pókjelmez elmegy, de szerintem túl modern. A Gyík meg ha az eredetit nézzük jó de megnyúlt képpel jobban tetszett (mint a rajzfilmben).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.