14 hozzászólás a “Csütörtökön is trailernap lesz, hiszen Prometheus megérkezik” bejegyzéshez

  1. Hetekig semmi, most meg ránk zúdítanak mindent. Jövőre nagyon durva lesz a felhozatal. Prometheus, TDKR, Hobbit oh my god.

  2. Trailer trailere.
    Egyébként irányadónak elég is, én megpróbálok több anyagot nem megnézni már a filmig.

  3. a prometheus kihozta belőlem az ájuláshatáron sikoltozó kisiskoláslányt – haverommal, weylandes pólóval ott leszünk a moziban – lehet túl nagyok az elvárásaim, de lazán lehetne ez a 10es évek legpengébb sci-fije, ahogy a D9 a 2000esé

  4. most néztem újra az első két részt, vagyis hát az Alien első kettőt 1080p-ben és totálisan, teljesen sokkolt, hogy mennyre kibeb@szott marhajó film mind a kettő. már persze ezt eddig is tudtam, de igazság szerint nagyon régen láttam már ezeket, szinte tinikoromban.

    ha a Prometheusban is lesz sok-sok üres űrhajóbelső és kegyetlen jó zene és kattogó számítógépek és kevés szereplő és klausztrofóbia és rettenet…ja, hát az jó lesz. :D

  5. Nagy lesz a film az biztos!Az első rész zseniális!!A zenéje az külön egy oscar díj!tökéletesen illik a film közegéhez!nagyon várom az előzményeket!Egyszerűen imádom ezt a filmet!nincs még egy hozzá fogható sci-fi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.