The Hobbit: An Unexpected Journey előzetese és posztere

Megérkezett a teaser trailer. A bemutató még kurva messze van, cirka egy év, de kezdődhet az erőteljesebb várakozás. Posztert is kaptunk a témához.

Mivel még forgatják a filmet, és hát az utómunka baromi messze van, így kevés az akció, egyszerűen csak bemutatják, néhol szó szerint, hogy ez is gyönyörű lesz, ismerősökkel.

HD a nagyoknak.

Poszter mindenkinek:

a hobbit első posztere

Üdv a virrasztóknak. Meg azoknak is akik korán keltek, és trailert leltek.

human
írta
2011. 12. 21. 04:42
megjelenés
69
hozzászolás


69 hozzászólás a “The Hobbit: An Unexpected Journey előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. Köszi Human! Vizsga előtt nincs is jobb, mint Hobbit előzetessel indítani a napot. De ez az egy év… Kegyetlen várós nálam.

 2. Amikor először mutatták megint azokat a gyönyörű tájakat, könnybe lábadt a szemem. Ez de rohadt messze van még, de moziban nézős, az biztos!
  Köszönöm ezt a reggeli élményt!

 3. Azt a leborult szivarvégit!!!! Ez aztán előzetes. A hangulat, a képek, minden nagyon ott van.

 4. hát akkor nem ciki leírni, kicsit most én is elérzékenyültem. nem is értem, miért szeretem ennyire ezt a mesét így, ahogy Peter Jackson meséli. talán mert olyan gyönyörű, lélekteli. és mintha csak én is ott lennék. nem bánom, hogy 1 év múlva láthatom csak, inkább boldog vagyok, hogy láthatom majd.

 5. Első benyomásom az az hogy marha szép lett a díszlet, a táj, a színvilág, és iszonyat ízlésesek a kosztümök csak úgy ahogy a Lotr-ba megszokhattuk.
  Ajj de jó lesz ez jövőre moziba :)

 6. Azt a leborult szivarvégit!!!! Ez aztán előzetes. A hangulat, a képek, minden nagyon ott van.

 7. Reménykedtem, hogy megmutatják Gollamot is az előzetesben. Azonnal elkezdett zakatolni a szívem amikor meghallottam a hangját a barlangban visszhangozni. Hétvégén lesz mit újra kiolvasni.

 8. Féltem, hogy eltolják, hogy túl mesés lesz (nekem a könyv nem volt annyira epikus, mint a LOTR), de nem tették:-).

  Én is meghatódtam…

 9. Egyszerűen tökéletes lesz, én bíztam Peter Jacksonban! Nem is tudok mit mondani, évek óta várom ezt a filmet. A Babónak teljesen más a hangulata mint a GYU-nak de azt hiszem eltalálták az egészet.
  Kár, hogy ezzel véget ér valami :(
  u.i.: ha jól selytem ez az első rész lesz, igaz? mert úgy volt, hogy két részes lesz és a történet elejéből láthattunk eddig részleteket, Smaug és az Öt nép csatájáról semmi. Lehet mert még azok nincsenek készen?

 10. A hideg kirázott!
  1 másodperc alatt visszajött a Gyűrűk Ura hangulat. Zseniális lesz. várom nagyon.

 11. Sziasztok,

  Ez a trailer ütött mindent. Két részre fogják bontani a filmet (2012 Dec. 14, és 2013 Decemberében).

  Thorin nagyon jó lett. :)

 12. Csodálatos, mestermunka.

  Ilyen egy ízelítő, 1 évvel a bemutató előtt. Nem kell bemutatni az egész filmet, a törpe-balladára pedig tényleg nehéz jelzőket találni.

  Holnap Prometheus előzetes, ez a hét így a Hobittal meg a Sötét lovaggal odaver.

 13. Áááááááá………. de kész vagyok ettől trailer-től, pedig csak tájak voltak benne meg beszélő szereplők.
  Imax 3D-ben, ez nem is kérdéses nálam.

 14. Szerintem uncsi volt.Valahogy kevés volt az akció,meg úgy összeségben a trailer is,a hangulat sem fogott meg.A film legalább kellemesebb meglepetés lesz

 15. Off:

  Azért lelkiekben eléggé a padlón lehetnek itt egyesek, ha már egy traileren látott pár látványos képkockán elsírják magukat…

  On:

  Nagyon jó így első blikkre, jobban fekszik, mint a Dark Knight Rises trailer :)))

  Persze közel sem lesz egy Gyűrűk Ura, és hát Szauron, Frodó meg Aragorn is hiányozni fognak a sztoriból…de azért “folytatásnak” bőven megteszi majd.
  Tolkien és Jackson neve mondjuk sztem eleve garancia volt a minőségre.

 16. Feltehetően azért nincs még “akció”, mert még be se fejezték a forgatást, mint ahogyan azt Human is megírta az elején. Én azzal is megelégednék ha az első részben ezeken a csodálatos tájakon lovagolnának a törpök Gandalfal és Bilbóval!

 17. A fiatal Bilbo-t játszó színész véletlenül nem szerepelt már a Gyűrű Urában is valahol?
  Olyan ismerős a feje?

 18. egyszerűen csodálatos minden másodperce,és a törp dal,leírhatatlan
  lehet ez lesz az első film amiért felutazok pestre az imax miatt

 19. Én nem kezdtem el zokogni csak szimplán átjárt:)
  Talán az egyetlen film, amire bizton állíthatom hogy jó lesz, mert maradt a tökéletesen bevált recept. Messze még a jövő december de nem baj :) A jó munkához idő kell.

 20. Azért ezek a (majdnem) könnycsepp eregetéseket én is túlzásnak tartom, de tényleg nagyon úgy néz ki, hogy Jackson úrfi megint megcsinálja a tutit!

  A vidi meg nem trailer hanem még csak teaser, szóval akinek nem volt elég akció, az ebbe gondoljon bele!

 21. pviktor82: az baj a Szilmarilokkal, hogy nem Tolkien fejezte be, hanem a fia állította össze a jegyzeteiből.

  az epikusságát illetően meg csak annyit, hogy Tolkien ezt a könyvet a fiának, eleinte gyerekmesének szánta (és ha belegondolok én 12 éves lehettem amikor először elolvastam)… a Gyűrűk Ura könyvben sokkal szárazabb mint ez az alkotás, a Szilmarilokról csak hallottam, mert még nem volt alkalmam elolvasni, hogy az a legepikusabb műve.

  egyébként meg: gyönyörű tájak, csodás látványvilág, Tolkien írta történet… mi kell még? a legjobb film lesz jövőre akárki akármit mond.

 22. szabezsi: A Szilmarillokban minden történetet Tolkien írta csak a fia rendezte össze a jegyzetek alapján és kötötte össze a különböző meséket. Aki szereti Tolkient, annak kötelező. aaaz egész tolkien-mitológia alapja. És igen, EPIKUS.

 23. Hangulatos, és a látvány megint gyönyörű. A törpök dala jó, és ők maguk is jól néznek ki, de elsőre lehet nehéz lesz megkülönböztetni őket.
  Viszont ha ezek a törpök, meg Bilbo is tudnak lovagolni, akkor a LotR-ban mi a frászért kell gyalog végigmászniuk a fél világot? :D

 24. az évek során nagyon sok filmet láttam.voltak kedvenc filmjeim,szinészeim,rendezőim.utólag azt hiszem mindengyikben az igazi nagy kalandot kerestem és azt hogy elvarázsoljon és magával repitsen a saját világába.azt hiszem ez tökéletesen csak a gyűrűk urának sikerült.nagyon drukkoltam hogy megcsinálják a hobbitot.ezt a filmet jacksonnak kellett leforgatni.hihetetlen. megint indul a nagy kaland

 25. hát a hangulat nagyon adja, remek teaser és a film is az lesz. Hát elég régóta az első film amit tényleg várok, de úgy igazán.
  poszter is remek

 26. Mortanius: Én úgy hallottam még valahol régebben – lehet hülyeség -, hogy ott fog véget érni az első rész, ahol a törpöket elfogják a bakacsinerdei tündék, a pókos kaland után.

 27. Llew
  eleinte gyalog ment a 4 hobbit,samunak volt egy lova,akit később hátrahagytak aragorn tanácsára(ő mondja h nem póninak való terep jön)
  ezután barlangok,hegyek,folyók voltak csak,ahol igen nehéz a lovaglás
  2. részben frodóék sziklák közt nyomulnak,aragornék futnak(gondolom erdőből kijövet nem volt minden sarkon egy pajta lovakkal) de amint rohanba értek már mindig lovagoltak
  frodóék meg ugye végig vagy elfogva voltak,vagy hegyen mászkáltak,vagy szimplán titokban osontak

  tehát mindegyik részben megvoltak az okok a gyaloglásra,legalábbis én így látom

 28. Minek ebből két film? A történet egyszerű, nem igényel két részre bontást.
  De az üzlet, az üzlet.

  Nehezen hihető, és mégis igaz, hogy a 30 éves férfiaknak is megvan a saját Harry Potter élménye. :-)

 29. Algieba: ha olvastad a Babót (vagy hobbitot) akkor emlékezhetsz rá, hogy bár a regény keskeny, azon a pár oldalon milliónyi dolog történik…

  Spoiler (LOL?):
  A kaland kezdete, a trollok és azok aranya, a fogság a járatban, Gollam története, megmenekülés, farkasok rajtaütése, sasok segítsége, Beorn, Setét erdő, fogságba esés, hordószabadulás, Tóváros, út a magányos hegyre, az ajtó megtalálása, Smaug bemutatkozása, Csata Smaug ellen, egyezkedés, öt sereg csatája, hazaút…

  Spoiler vége (LOL)

  Szóval ha csak vázlatosan is követik a regényt, és kibontják a szálakat, simán kell a két film – ráadásul olyan dolgokat is el akarnak mesélni, amik “összekötik” a Gyűrűk Urát a Hobbittal…

 30. Fúh, ez a törp kórus hatalmas. Ez az egyetlen film, ahol várom a szinkront. Pippin éneke a 3ban is milyen jó volt.
  De ha bele gondolok, még egy év, fúúúh. Már most kezdik a reklámozást, tuti rekord bevétel lesz.

 31. Gyerekek, ez megint hatalmas lesz!

  Del Toro sem semmi, de örülök h Jackson csinálta meg végül, tökéletesen ábrázolja Tolkien világát :)
  Az eddigi Gyűrűk ura filmekben is ütött a zene, vártam hogy itt milyen új dúdolnivalót találnak ki, hát megint nem okoztak csalódást!

  Ja és remélem lesz olyan ember aki rá tudja beszélni egy Szilmarilokra is! :)

 32. Habár én olvastam a Babót, de azért megkérdem, mégis mi a szent lényege ennek a küldetésnek azon kívül, hogy a gonosz sárkánytól visszavegyék a kincseket?
  Maga a trailer sugallja, hogy mennyire sorsdöntő lesz ez az út, de emlékeim szerint puszta haszonszerzésre ment ki az egész. Vagy tévedek?

 33. Bástya: a történet a Gyűrűk Ura tükrében vállt epikussá: Bilbó hobbitemlékezet óta az első, aki elindul egy kalandra, s miközben megpróbálja megszerezni a kincset Smaugtól, megtalálja a Gyűrűt, és ezzel elindítja azokat az eseményeket, amelyek a Gyűrűk Urában csúcsosodnak ki. Azért ez elég sorsdöntő dolog.

 34. Nem fognak eltérni nagyon a regénytől, sőt még a Gyűrűk ura függelékanyagának nagy része is benne lesz pl a Dol Goldur-i kutatás, öt sereg csatája részletesebben stb. Ami a Hobbit idején párhuzamosan zajlottak le.

 35. Nos, nem vagyok vérbeli LOTR rajongó, de várom a filmet, mert kellemes élménynek tűnik. Nem igazán értem, az emberek hogy gondolhatják, hogy ez eléri a trilógia szintjét, hisz ez egy mese gyerekeknek, egyszerű, mint a facsipesz.

  Arra azért kíváncsi leszek, mire költötték azt az 500 millát.

  Plusz: Gandalf csak nekem tűnik öregebbnek?

 36. Venom: Nem, nem csak neked tűnik öregebbnek. Elvileg fiatalítani akarták, de természetesen a színész 10 évet öregedett.

 37. Hát de azért 500 millióból már csak futhatta volna némi fiatalításra, inkább hagyományos, mint digitális módon.

 38. Hello!

  Sorry ha eseteg offolok…de most nem vagyok teljesen tisztába a dolgokkal…láttam a gyűrűk urát mindegyiket és csak annyi lenne a kérdésem hogy ez mennyiben kapcsolódik hozzá? előzmény story lesz?

 39. Én idén olvastam a Babót, el se tudtam képzelni, hogy a benne lévő versikék hogyan fognak visszajönni a filmben. Hát … most már tudom. Jackson viszi! Elképesztő, még egy év? :\

  OFF: Ehhez sem a Batman sem a Prometheus nem fog felnőni. Az előbbi márcsak azért sem, mert a 2-ik részt nagyon kicsi valószínűséggel űberelheti (Heath L.), ráadásul félek, hogy rókabőr. Pedig az utóbbit is várom, alien-eket olvasok.

 40. Bazsa: a dolog lényege, hogy a Hobbit mondhatni LOTR előzménye. Röviden: egy törpcsapat Gandalf vezetésével vissza akarja hódítani a régi birodalmukat, és persze annak kincseit a gonosz sárkánytól, Smaug-tól. A történet elején trükkös módon az ekkor még fiatal Bilbo “rákényszerül”, hogy részt vegyen ebben a … váratlan utazásban. Útnak erednek, vándorolnak, nagyobb kalandokba keverednek: trollok – itt találja meg Bilbo a fullánkot (a kard ami kéken izzik ha…) továbbá a kővédermedt trollokról van utalás a LOTR filmben is. Meglátogatják Völgyzugoly-t (tehát lesz látvány bőven!) ork-ok is útjukat állják és a ködös hegyek mélyén Bilbo megtalálja az Egy gyűrűt.. de ekkor még Sauron nincs a képben. Lesznek farkasok, sasok (Beorn?) stb. Majd ezt követi a Setét erdős kaland és feltételezem itt harapják félbe a történetet. A java csak ezután jön.

  Amúgy ha megkérdezi tőlem valaki, hogy miről szól a Hobbit (a könyv) elsőnek azt vágnám rá, hogy: a kajáról. Na most azt nem tudom Jackson hogy adja vissza a poénokat, remélem jól és fergetegesen jól szórakozunk a filmen.

 41. trinko: “ekkor még Sauron nincs a képben”

  SPOILER(?)

  Hát, mint tudjuk a filmben szerepelni fog a Fehér Tanács és Dol Guldur is (ugye a GyU függelékében leírtak közül a Bilbó és a törpök utazása táján történt más eseményeket is átemelik ide), szóval valamilyen szinten majdnem biztosan jelen lesz Szauron is. ;)

 42. Fú, ezt nagyon várom.
  Láttam a Gyűrűk Urának mindegyik részét, és nagyon érdekel ez a film is.
  Mondjuk remélem nem lesz unalmas, mert bevallom, mikor a trailer elejét néztem legszívesebben elaludtam volna, annyira egy halál unalom volt, semmi érdeklődést nem keltett fel bennem. Ám a vége, meg úgy közepe felé volt pár izgi jelenet, pár snitt, ami igazán érdekes és arra késztet, hogy HÚ, EZT LÁTNOM KELL! Ám reméljük nem csak ezek a részek lesznek izgalmasak.
  De aminek nagyon örülök, hogy Gollam visszatér, mert őt nagyon szeretem!
  Meg kíváncsi vagyok a tündékre is, mert Arven meg az apja csak szerepel benne, hiszen ők halhatatlanok, szóval akkor is tuti éltek.
  na mindegy, én várom! HAJRÁÁÁ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.