Heti mozibemutatók: december 22.

Lássuk azokat a karácsonyi filmeket. A szeretet áthatja a levegőt:

 • Elena – orosz dráma, nézitek?
 • Életrevalók (Intouchables) – azt mondja francia vígjáték, a történet alapján dramedynek néz ki. Jó volt?
 • Fifti-fifti (50/50) – erre is vígjátékot írnak, egy rákos csávóról szól.. Mármint tényleg van benne humor, mert “az élet napos oldala”, de azért mélység is akad. Meg kell nézni, mondjuk szenteste.
 • A legsötétebb óra (The Darkest Hour) – sci-fi akció, az űrlények kiszívják a wattokat mindenkiből.
 • Táncoló talpak 2. (Happy Feet 2 in 3D) – akinek tetszett az első rész.
 • Trancsírák (Tucker & Dale vs Evil) – gagyi magyar cím, mammut szerint remek horror.
human
írta
2011. 12. 22. 15:09
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 22.” bejegyzéshez

 1. Tucker & Dale vs Evil hatalmas vigjatek, sirtam vegig, nagyon jo :) Helyi redneckek vs nagyvarosi egyetemistak az erdoben osszecsapnak. Tinihorror parodia, Alan Tudykkal :)

 2. “gagyi magyar cím”
  pedig tudtommal a magyarcímre volt egy “pályázat” kiírva, és ez lett a győztes. a második helyezet a “lincs ami nincs” volt.

 3. Tucker n Dale nagyon mulatságos, jócsaj is a helyén van, horrornak nem nevezném, bár előfordulnak R-rated jelenetek többször is.

 4. A Tucker & Dale-t napokban néztük meg (már megjelent persze mindenen). Elég mókás horrorfilm. Inkább a mókán a hangsúly. Ajánlom mindenkinek, a cím ne tévesszen meg senkit!

 5. A Tucker & Dale tényleg nagyon állat! Akinek tetszett a Zombieland, ez is fog! Nem azért, mert zombis, hanem mert ugyanolyan jó műfaj-paródia. :-)

 6. brianaspirin: na igen, a többség a comic sansot is megszavazná akár a poszterre, akkor tegyünk comic sansot a poszterre? Ez nem indok, hogy a nézők szavazták meg, attól még gagyi.

 7. Tucker & Dale vs Evil eljutott moziba??
  Nem rossz vígjáték “véresebb”, de viccesebb is mint egy hagyományos :D

 8. human: igen, de általában a hivatásosok szokták elcseszerinteni a címeket, most megvolt a lehetőség és mégsem sikerült. csak ezért írtam

 9. Tucker & Dale vs Evil eljutott moziba??
  Nem rossz vígjáték “véresebb”, de viccesebb is mint egy hagyományos :D

 10. Tucker & Dale vs Evil oltári jó vígjáték, végig nevettem rajta, bár már nem most láttam. Eléggé R a véres jelenetek miatt, de a Shaun of the dead óta a legjobb, ami megjelent.

  Nekem a Táncoló talpak is tetszett, aranyos film volt, bár itthon néztem, a 2. résznek is ez lesz a sorsa, a Darkest hour meg sajna nincs itt Kaposvárott, így marad januárra (ha lesz).

  A többi premier felejtős.

 11. Darkest Hour-ról valami vélemény? Holnap mennék, de annyira kétesélyes,hogy tartok tőle picit.

 12. Tucker & Dale vs Evil kicsit már régi film nem? Vagy csak most jut moziba?

  Amúgy hatalmas slasher paródia, néhány helyen sírva röhögős volt nálam. Két redneck igazán szeretnivaló és semmi rosszat nem akarnak. :) Amikor futnak egymás mellett az erdőben az priceless.

  The Darkest Hour tipikus “b”-kat sci-fi a film+-ra. Ma mindenki oroszországba megy, ha akciózni akar :) Cruise után itt vannak a alienek is, majd utánuk Bruce. Az a gond, hogy rövid, és így is az első 15 percet elcseszik hülye városnézéssel, meg diszkózással…Azon már besírtam amikor meghallottam “makogni” az energiagömb-alieneket, de a látásuk.. ez nem kellett volna bele. A “mészárlás” gagyi, tart vagy 3-4 percet, utána az elhagyott város már jobban néz ki, de a szereplők nem oscar színészek, így túl sokat ne várjunk tőlük, játszani nem tudnak a díszletek között. Túl nagy pusztítást ne várj A TÖBBISPOILER..

  Mozijegyet nem éri meg.

  Fifti-fifti úgy felejtős ahogy van…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.