12 hozzászólás a “The Hobbit, Production Video #5” bejegyzéshez

 1. Nem tudom neked mi számít pumpálásnak.. szerintem érdekes főleg azoknak akik szerették Tolkient, illetve Jackson trilógiáját. Nekem ezzel úgy tűnt, hogy kicsit leszóltad a filmet , bár lehet én értettem félre :)

 2. Nyugdíjas koromra veszek itt egy házat, még ha kicsi is lesz. Itt szeretnék meghalni, egy korsó sörrel a kezembe…

 3. Eddig bele se gondoltam, milyen elképzelhetetlenül sok szervezésbe kerül egy film leforgatása, és hogy tényleg mennyi ember munkája van benne, akik talán még a stáblistán se jelennek meg, de mégis fontos feladatuk van (pl. kajáltatás). Kíváncsi vagyok, hogy forgatták azokat a filmeket, amiket 20 vagy még annál is több országban vettek fel.

 4. Végre látható, hogy mi kerül egy filmen 200 millió dollárba. Elképesztő szervezés és logisztika, ennyi helyszín között mozgatni a stábot.

 5. Rosszul értetted. Bár most nem néztem újra, de ha jól emlékszem azt mondta, hogy a stúdiós felvételeket fejezték be, és most jönnek az “on location” felvételek.

 6. Viszont PJ külleme kezd némileg visszahobbitosodni. :)
  Nyul: Hobbitfalván készült el az utolsó felvétel. (ami ugye nagyjából a film nyitóképe)

 7. Nem, az utolsó felvétel nem Hobbitfalván készült, csak októberben forgattak ott. Azóta voltak más szabadtéri helyeken is, de azok, gondolom, már csak a jövő évi videóban kerülnek bemutatásra.

  A zárósnitt, amelyben mindenkinek boldog karácsonyt kívántak, az volt 2011 legutolsó felvétele, utána mindenki mehetett haza. Januárban folyt. köv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.