Egészestés film lesz a Viralból

Rövidfilmként imádták az emberek fesztiválokon Tim Schechmeister szösszenetét, meglátjuk hogy a Screem Gems milyen 90 perces horrort farag belőle. Arról szól, hogy két fiatal lány tanulás helyett inkább a neten trollkodik, de Jay and valaminek az érdeklődését, dühét felkeltik.

A kisfilm trailerje ez volt:

human
írta
2012. 01. 02. 10:18
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Egészestés film lesz a Viralból” bejegyzéshez

 1. Én nem láttam még olyan rövidfilmes ötletet, ami egész estésként működött volna (lásd: 9, District 9), úgyhogy félek. Pláne, hogy ez a bejegyzésed amúgy felkeltette az érdeklődésemet. :D

 2. mercenary: pedig biztos van pár, pl. a repo the genetic opera is short volt a film előtt (és a színpadi mű után), és szerintem az jó lett :)

 3. A trailerből is látszik, hogy ebben lesz fear.com (internetes Kör-koppintás), meg esetleg egy kis Mezsgye is.
  Vagyis rókabőr lesz, sokadszorra lehúzva: dühös kísértet az interneten, magától működő számítógép és mobil, dülledt fehér szemű alak kihajol a monitorból, stb…

 4. District9 egy baromi jó film. Sok rendező példát vehetne belőle.
  Amúgy hogy témánál maradjunk: Nem rég láttam egy filmet, ami a közösségi oldalon való járkálás… hátrányait mutatja be. Panic Button a film neve. Nézzétek meg.

 5. Jó, ezen nyilván nem veszünk össze, mindenesetre számomra az elmúlt évek minden kétséget kizáróan legegypertizesebb élménye volt a District 9. Úgy éreztem, mintha az egészet csupán a végére berakott mecha fight miatt csinálták, ezért is hoztam fel példának. De jó látni, hogy a 9 kapcsán – látszólag – osztjátok a véleményem. :)

  Mammut: Én a Repon is szenvedtem. Mert bár a látvány meg az alapötlet nagyon rendben volt, a zenei része mégis ezer sebből vérzett. (A szarul megírt szövegek szarul passzoltak a szar zenéhez.) S erre mondhatnám, hogy ez egy musicalnél pont a legnagyobb cink, de az azóta szerzett tapasztalataim alapján már azt kell gondoljam, hogy ez sajnos tipikus, és a legtöbb musicalre igaz. Így valószínűleg csak én nem értek ehhez a műfajhoz, ahol mindez természetes, hogy így működik. (Vagy csak Joss Whedon túl magasra tette a mércét. :)

  Mindenesetre én lennék a legboldogabb, ha ez a Viral cáfolná majd ezt a rövidfilmes axiómámat. Reméljük a legjobbakat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.