18 hozzászólás a “Sugárzik az értelem” bejegyzéshez

 1. Az előző duóhoz képest klasszisokkal jobbra számítok. Tobey Maguire legjobb alakítása a Sátán Sikátorában volt, ami sajna csak egy kamu-trailer a Tropic Thunder elején…
  A Kristen Dunst kontra Emma Stone vitába pedig belekezdeni is felesleges…
  Max majd csalódok, mint általában :)

 2. Bevallom nekem nem volt bajom Kirsten-nel, bár én mindig is kedveltem őt.. :$
  Emma Stone bájos, de az elálló fogairól néha nehéz levennem a tekintetem xD

 3. a film végén legyen egy olyan jelenet amikor gwen megőrül és vörösre festi a haját :D de komolyan ki találta h egy szőke csajt játszon?? epic fail, bár még így is bájos, de akkor is na.

 4. Nekem bejött Tobey Pókemberként ami nagy kedvenc a mai napig, remélem az uj film is jó lessz és hozzákapcsolódik a jelenlegi Marvel project-ekhez viszont az uj pókruha nem jön be mert a régi képregényes égett bele a memóriámba.

  Tény, hogy a Sátán Sikátora életmüdijas alakitás volt:)

 5. :) Mondjuk jópofa, hogy mennyire megszokták az emberek Stone-t vörös hajjal.. egy interjúban maga mondta el, hogy eredetileg hasonló szőke a haja, és kifejezetten élvezte, hogy megint ilyen lehetett a hajszíne. De tény, a vörös jóval pimaszabbá teszi a megjelenését.
  Garfieldra meg nagyon kíváncsi leszek, mit hoz ki Parkerből.

 6. Ez a bamba fej megrémített! De a Ramones-os póló javított az összképen nálam. A film meg hihetetlenül várós, először is, mert Pókember film másrészről meg Marc Webb rendezi akit nagyon csípek és jó rendező (500 nap nyár és a klipjei alapján).

 7. Neokiller: Ez sajnos nem fog csatlakozni a marveles avengershez hiszen ezt a filmet a sony csinálja a másikat pedig a Paramount Pictures!

  superpityu:”de komolyan ki találta h egy szőke csajt játszon??” Azért szőke csajt játszik mert Gwen Stacy Peter Parker első barátnője szőke hajú a képregényben!

 8. Mi…höö én vagyok az új Pókember……ööööööööööööööö..igyekszem nagyon ertelmiségi fejet vágni .öööööööö izé……..szóval…ööööööö…/te jó ég ki volt az a lüke aki ezt a képet kiadta…?:((/

  A csaj viszont nagyon szép…meglátjuk milyen film…lesz..

 9. Az előző pókember filmeknél rosszabb már nem nagyon lehet.
  Minden esetre reménykedek, hogy méltóbb lesz a képregényekhez a film.

 10. Most megy a fikázás, mert ez örök divat egy elkezdi a többi folytatja. Tényleg érdekes fejet vág a srác, de Tobey feje sem volt értelmesebb anno, inkább arra próbáltak/próbálnak rágyúrni, hogy mennyire esetlen, különc karakterről van szó.

  “te jó ég ki volt az a lüke aki ezt a képet kiadta…?:((”

  Hát nem tudom, nyilván az ember hangulatától és fogékonyságától függően valakinek tetszik valakinek nem, amúgy szeretnék mindenkit emlékeztetni az x men first class “kiszivárgott” forgatási képei és a később megjelent film minősége közti erős kontrasztra. Nem minden a marketing anyag, bár tény, hogy az lenne a célja, hogy csalogassa a nézőket és ne taszítsa azért várjuk már ki a végét.

 11. Van akinek tetszik, van akinek nem. Egy jelenetből lehet; így sikerült. Nem csak jó képek készülnek az emberről :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.