A Haywire legfrissebb trailere

Tudom, kicsit sok már belőle, legalábbis már én is ezt érzem, de egész jó női főszereplős kickass akciófilmnek tűnik Sodeberg új műve. Plusz az asszisztáló férfiak is elvannak azért.

human
írta
2012. 01. 05. 04:53
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Haywire legfrissebb trailere” bejegyzéshez

 1. Hát nekem ez volt az első előzetes amit ezzel a filmmel kapcsolatban megnéztem, és azt kell hogy mondjam egy szombat esti filmnézéshez simán jó, ugyan majd inkább házimozin:) de ezek a nevek már bíztatóak egy jó kikapcsolódáshoz…plusz Sodeberg filmjeit szeretem.

 2. jó lehetne ha egy havi bajos nő helyett egy férfit raktak volna be.. számomra ez kb olyan nevetséges mint a hannah-gyilkos természet.
  egyébként ez ki szerint az év legjobban várt akciófilmje? elfelejtettétek, hogy lesz egy remélhetőleg írtó jó könyvátirat Don Winslow: Barbár Állatok című regényéből (eredeti nevén Savages) Oliver Stone rendezésében és a színészgárda sem elhanyagolható (John Travolta, Benicio del Toro, Uma Thurman…)

 3. Tényleg lesz, annyi bibi van a dologban, hogy a Savages nem akciófilm, még akkor sem ha tartalmaz néhány leszámolást. Hisz ennyi erővel softcore is lehetne, már ha Blake Lively-t tényleg DP-be fogja majd Aaron Johnson és Taylor Kitsch.

  Gina Caranót meg mint “havi bajos nőt” lekicsinyelni, ahhoz azért arc kell…

 4. jó akkor most igazi überbadassmadafaka-akciókat sorolok fel: expendables2, skyfall, gangster squad, parker, bullet to head, shadow dancer, the grey, contraband stb.
  ezért nem a haywire lesz a legjobb idén.

 5. A vicc az, hogy még egyiket sem láttuk, lehetne utána összehasonlítgatni? :)

  Számomra az egyik legjobban várt, és ezért is kommentelek ennyit, mert rühellem ha alaptalanul macerálják az elvárásaimat.

  Egyébként pedig eddig a Haywire-ről csak jókat hallani szakmai körökből, már azoktól a fesztiválkritikusoktól, akik eddig láthatták.

 6. human: na igen, de én rögtön az elején írtam, hogy nincs ínyemre az akciófilm női főszereplővel.. lehet kicsit hímsoviniszta vagyok, de nekem furcsa és kész

 7. Kicsi z, végig a filmről reflektáltunk és nem én erőltettem az összehasonlítást :)

 8. Csak szolok,hogy az a “havi bajos no” egy ketrecharcos,szoval…:D kivancsi lennek,hogy mennyi eselyed lenne ellene. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.