Heti mozibemutatók: január 5.

Csak a Sherlock, konkrétan a Game of Shadows végre a magyar mozikban is. Joe-ker már írt nektek róla, oda kell kommentelni. Több akció, több nő, több statiszta, több asszisztens, több kávé, több fánk, több zokni, több több több.

Ha nem elég Holmesból, akkor mindenképp és kötelezően javasolt a BBC-n futó sorozat, ami épp a második évadját kezdte pár napja. Zseniális.

És ha már ilyen össze-vissza poszt, akkor a pár napja aktív magyar Ides of March posztert is nézzük már meg. Csizmás kandúrról kifelé szúrtam, nagyon kész. Magyarosítani kellett a magazint is.

Ides of March magyar posztere

18 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 5.” bejegyzéshez

 1. Ez a 168 óra nagyon gáz :) nem tudom minek kellett megváltoztatni, főleg, hogy a Time szerintem elég ismert nálunk is. A film célközönsége pedig biztosan ismeri. Na mindegy.

 2. Végtelenül felháborító ez az Ides of March promó! Én rögtön hazai arcokra cseréltem volna a főszereplőket, ha már lúd, legyen kövér.

 3. Az Ides of March az idei év eddigi legjobb filmje. Pláne hogy még csak január 5 van. De tényleg iszonyat jó film. Gosling ismét zseniális!

 4. 168 óra?
  Ez most komoly? Magyarban 168 órás plakát van? Vagy Human te játszadozol a photoshoppal?

 5. Mié, human, te egyedül sokkal több időt feccölsz a blogodba, mint ők ott az Origónál többen… Meg általában hamarabb is írsz mindenről.

 6. Ez jellemző! A fiúk a magazin címénél elakadnak. Én viszont csak annyit mondok: nem rossz plakát, jó pasi(k), remélem kiváló film lesz.

 7. katewalker: öö, a fiúk a két pasit már látták ezer éve az amerikai poszteren? lévén, hogy ez volt az első amit kiadtak a filmhez. Most lehetne általánosítani, hogy a férfiak jobban emlékeznek :)

 8. human:

  nagyon várom az írásodat filmről. :)
  a plakát meg vicces. hagyták volna inkább eredetibe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.