Star Trek 2 fejlemények

Noel Clarke (Doctor Who) egy családos embert alakít majd a folytatásban. Gondolom most csapnak a homlokukra, hogy ez mekkora casting. Na jó, csak poénkodok azzal, hogy nem annyira nagy név.

Viszont a másik casting hír érdekesebb lehet: Benedict Cumberbatch (Sherlock!) egy rosszfiút alakít majd a Star Trek 2-ben. És elvileg nagyobb szerep.

Kerestem valami képet hozzá, és ott dobta fel ezt, hahh.

human
írta
2012. 01. 05. 15:14
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Star Trek 2 fejlemények” bejegyzéshez

  1. He? Ez egy rohadt jó szinész. Ajánlom a Sherlock című angol sorozatot, amiben Ő volt Sherlock Holmes!

  2. Na most kezdem igazán sajnálni Benicio Del Torot. Mármint azt, hogy nem ő lett a villain. Sherlock nagyon jó, szeretem (bár a színész maga közömbös, de arra szerepre jó), de valahogy Star Trekbe nem illik bele.

  3. Érdekes… Q-nak visszahívták volna deLancie-t, Khant a második új filmben még nem hiszem, hogy ellőnék, romulánok az előző filmben voltak, a klingonokat Nero a szökése közben erősen helyben hagyta – talán valami új ellenség lesz? Esetleg egy vulkáni terrorista, aki megzakkant, miután elpusztult a bolygója és Spockot hibáztatja ezért?

    Mondjuk kardassziai még lehet…

  4. Mivel a sorozat jóval a Khan-os story előtt vette fel a fonalat, biztos nem ő lesz az ellenség. (Gyakorlatilag még az eredeti sorozat előtt vagyunk.)
    Nekem is vulkáni/romulán fejűnek néz ki a fickó, ilyen ellenséget valószínűsítek.

    Gerusz
    Klingonok nem rémlenek a filmből..

  5. Hát, nekem nagyon unszimpatikus ez a színész, most kezdtem el félteni a Star Trek 2-t, pedig April Webstert a világ legjobb castingosának tartom. De ha ő azt mondja, akkor legyen : ) Emlékszem, hogy anno Eric Bananak sem örültem, a végén mégis kellemesen csalódtam. Viszont lassan annyi angol színész lesz már a filmben, mint amerikai.

  6. ZaHaDuM: mivel a sorozat új idővonalat alkotott, így nem hiszem, hogy bármit is jelentene az eredetihez képest hol vagyunk

  7. Vulkánt elpusztítani elsőre Roddenberry sírjának lepisálásával azonosítottam. Most már megbarátkoztam a gondolattal, és ezután bármilyen bizarr sztorit elviselnék.

  8. Rita: “Viszont lassan annyi angol színész lesz már a filmben, mint amerikai.” Na-és-akkor-mi-van?
    Amúgy nem tudom mennyire vagy tisztában Mr Cumberbatch karrierjéve, de annak ellenére, hogy unszinpatikus feje van (én Sherlock s01-ben hozzászoktam, sőt egészen megszerettem), nagyon jó szinész.

  9. Csak úgy megemlíteném, hogy ő lesz Smaug hangja a Hobbit filmekben, illetve a Fekete mágus is (aka: Sauron).

  10. Több dolgot nem értek a mai napig ezzel a reboottal. Egyrészt, Q-nak egy csettintés sem lenne helyrerakni az egész tér-idő kontinuumot. Bár amennyire kaotikus karakter és amennyire tud néha unatkozni, belefér, hogy még jól is szórakozik az egész helyzeten (mondjuk túl sok minden nem szórakoztathatja, hisz elvileg ő már mindent látott).
    Viszont mi a helyzet a 30. századi időrendőrséggel? Ők rendszeresen visszajárkáltak, ha valaki galibát csinált, ezt talán nem látták?

    Remélem, most valami új lesz, az első részben ellőtték a romulánokat, most legyenek mások.
    Arra egyébként szintén kíváncsi lennék, hogy ha megjelennek a klingonok, akkor tartják-e magukat a sorozatos dolgokhoz, mert nekik ebben az időszakban ugye emberi kinézetük kellene, hogy legyen.
    Vicces lenne, ha az első rész után kialakult helyzetet követően mondjuk beindulnának a Kardassziaiak, de el tudnék képzelni egy olyan sztorit is, ahol az Andoriaiak próbálják kihasználni a Föderáció meggyengülését, az Enterprise-ban legalábbis nem voltak azok a szófogadó, kedves népek. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.