13 hozzászólás a “Képcsomag: Prometheus, Hobbit, Avengers, Brave” bejegyzéshez

  1. pufin:

    Nem ugrik az előre csak a nyaka körül lévő világítás miatt tűnik úgy. Szerintem legalábbis.

  2. Első ékpről azt hittem hírtelen,hogy folytatják a Tron legacyt. De az avengers-es műanyagjózsik is csodajók.

  3. Háhá, nekem is Tron ugrott be rögtön. Céziumot rakott az uzsonnás zacsijába, vagy miért világít? Mindegy. Amerika Kapitány szerkója jólnézki, titkon reménykedek egy Hulkbuster armorban is, Stark részéről :)

  4. Thor rucija még mindig túl műanyag, és a Kapitánnyal együtt eléggé gizdák. A Kapitány ruháján csak 2 dolog nem tetszik. A csizmája, és (lehet hogy ez hülyeség) a hasán a csíkok…Jobb lenne ha a középső csík lenne fehér szerintem. De még mindig a legvártabb film számomra Pókival együtt! :D Ja és egyet értek Killswitchel. Eddig szinte csak a Kapitányt és Thort mutatták…Jöhetne már némi Hulik. Oké hogy “Legyen meglep, mert ő a nagy zöld cucc akire a legkíváncsibbak az emberek” de akkor is…Meg több Fekete Özvegyet!! :DD

  5. Alig várom már hogy végre elhelyezkedjek a moziban egy székben miközben a Prometheusban egy arctámadó valakinek végre az orrára ül közben. :)(ui: igen, valószínűleg csak a végén lesz ilyen :) )

  6. Az egészből a Hobbit ér a legtöbbet… a többi felejtős film maximum a Prometheusra beülök , de szerintem kicsit abszurd , hogy ennyire felkapták a trailer se valami hú de eget rengető. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.