9 hozzászólás a “Még több kép: Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Men in Black 3, Avengers” bejegyzéshez

 1. És Én csak álmodhatok egy Vampire: The Masquerade stílusú filmről… bár ez még mindig jobb mint egy fényben csillogó vámpír.

 2. Muszáj minden vámpírral kapcsolatos dolognál felhozni Edwardékat? Komolyan mondom a Twilight-utálók nagyságrendekkel rosszabbak mint a Twilight fanok.

 3. blade: jaja, az a nagyon szemöldök “srác”…legalább is én azt hallottam hogy ő az

 4. Amíg a mai fiatalok azt hiszik, hogy ez az igazi vámpír sztori, és ezért bomlanak, igen, muszáj.

  Az a durvább, hogy itthon is vannak, akik vámpírnak hiszik magukat (!!) és átkokat szoktak szórni az emberekre (egyik ismerőmet átkozta meg az egyik).

  Több, mint szánalmas.

  Első felejtős, többi kettő várós, de ide igazából egy utős negyedik Penge film kéne a jó öreg Wesleyvel (hiszen elvileg emberként öregszik:D ).

 5. Egy filmet én is szívesen megnéznék a The World of Darkness univerzumából. Sajnos nem hiszem, hogy mostanában lesz ilyen, de legalább egy mmo készülni látszik belőle. :)

 6. Készült egy sorozat a Vampire Masquerade alapján, de az inkább szappanopera volt, mintsem rendes, RPG-hez szokott emberek által elvárt sorozat.

 7. Egy Vampire Masquerade filmet én is örömmel fogadnék. Persze csak akkor ha nem a jelenbe játszódik. Az ilyen filmekből, sorozatokból már egy kicsi sok volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.