31 hozzászólás a “Phantom Menace 3D most mozgó poszteren” bejegyzéshez

 1. Csak azt érteném meg, hogy ez ki a lóf**zt érdekel. Annyira fájóan nyilvánvaló, szokásos Lucas-féle rókabőr, hogy elveszi azt a minimális mértékű szórakozást, amit a film nyújtana.

 2. Venom
  Téged nem érdekel,akkor nem mész el rá.Akit meg érdekel az magasról tesz rá mit gondolsz.
  kösz

 3. evil9: ott a pont. Valamiért Cameron-t nem fikázzák, hogy a Titanic is a mozikba kerül 3D-ben. Vagy az nem rókabőr???
  Én biztos megnézem ezt moziban, aztán ha semmi extra, akkor a többi részt kihagyom.

 4. én nem szeretem az előzmény trilógiát, de tényleg elég unalmas már ez a rókabőrözés

 5. rókabőrözés az hogy valaki a saját szellemi tulajdonát toldozza foltozza, tökéletesíti? Szerintem lucasnak van igaza… kitalált egy univerzumot amit a világon több száz millióan nagyon szeretnek… tökéletesíti olyanra hogy amikor meghal aztmondhassa hogy a csillagok háborúja most van kész!

 6. tegnap lement a moziban a Sherlock Holmes előtt a trailer. Átlag trailert végigpofázták az emberek, jött ez, felcsendültek a taktusok és mindenki elhallgatott és a vászonra meredt

 7. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor fényszablya. Hiszen lightsaber, nem lightsword.

 8. Lucas az előzmény-trilógiával akarta tökéletesíteni a Star Wars saga-t? Nos, ez esetben talán ez nem úgy sült el, ahogy gondolta, hisz (bár én magam nem vagyok nagy SW rajongó) hardcore fanoktól (nem egytől, nem kettőtől, soktól) olvastam olyat, hogy “Bocs, Lucas, ez szar volt”.

  Amikor már tizedjére adják ki DVD-n vagy más formátumon (miközben ő maga nyilatkozta, hogy egy DVD kiadás lesz, egy “Final Cut”), mikor már az utolsó mellékszereplőről is ontják a fröccsöntött műanyag figurákat, egyre-másra jönnek ki a könyvek, animációs sorozatok, játékok, amik meg se közelítik azt a minőséget, amit az eredeti trilógia nyújtott — az nem rókabőr?

 9. zolij
  Akkor te jó helyen voltál moziban. Nálunk még akkor bőven mászkált be a nép, nem hogy kussba vágták volna magukat

  Venom
  Lucas, vagy bármely alkalmazottja fénykardot tart a nyakadhoz, hogy vedd meg az összes cuccot, ami SW-al kapcsolatos, meg nézd meg mindet újra moziban?
  Na ugye, hogy nem. Akkor meg mit háborogsz?
  Mintha az lenne az egyetlen film, aminek több DVD kiadása van.

 10. Llew: Nem, csupán kifejtettem, számomra mennyire irritáló, hogy Star Wars ilyen kiadás, meg olyan kiadás, meg ezt átalakítjuk kicsit és megint egy új kiadás.

  Ha egy film fos, 3D-ben is fos, ha jó, 3D nélkül is jó. Akkor vajon miért akarhatja kiadni, újra? A pénzért, mi másért.

 11. Venom:Naná,hogy pénzért jol teszi,ezen gazdagodott meg, ez mért gond mig a népnek tetszik csinálja.

  van még 3d blu ray,és egész biztosan ,ha eljön ,az ideje holografikus kiadásban is élvezhetjük.

 12. Arról nem beszélve, hogy a játékok is egyre jobbak, míg nálam a Star Wars : Clone Wars sorozat lassan egyenrangú a mozifilmekkel. Rengeteg helyszínt, bolygót és szereplőt tettek bele, így nézd azt, ha új SW csemegére vágysz. ;)

 13. Venom: én viszont ismerek olyan hardcore SW fan-t is, akinek az új trilógia is pont ugyanúgy tetszik, mint a régi. Na akkor most? Ízlésekről kár vitázni, az új trilógiát is nagyon sokan (sokkal többen, mint hinnétek, csak azok már belefáradtak az állandó fikázásba, és inkább nem vitáznak) jó filmeknek tartják, és kész. Nem kéne állandóan azon hőbörögni, hogy Lucas már megint mit csinál. Akit nem érdekel, ne nézze meg. Én a Titanic 3D-t nem fogom, azt a másik rókabőr/tehénfejés dolgot, tudod…

 14. slowclub: new hope 8,8, phantom 6,4, hát jelentősen kevesebben tartják jónak, és sokkal többen max elfogadhatónak.

 15. Human: ezt nem értem. Máskor azt mondjátok, hogy az IMDb nem mérvadó, ne az alapján ítéljünk, most meg te hivatkozol arra?
  Arra nem gondoltál, hogy nem mindenki szavazott, akinek tetszett?

 16. az imdb értékelési része baromi összetett és pontos.

  az imdb-n a filmek adatlapjait viszont szerkesztheti bárki, főleg a még el nem készültekhez írnak be marhaságokat sokszor. szereplők, tartalom, stb. AZ a része nem megbízható.

 17. Sokan elfelejtik, hogy az IMDb-s pont _nem_ azt jelenti, hogy abszolúte értelemben az a film annyit ér, hanem csupán azt, hogy _azok, akik szavaztak_, ennyire értékelték. Van némi különbség a kettő között. Pláne hogy úgyis csak az számít, hogy _neked_ mennyire jön be az adott film…

  slowclub: Ez az IMDb-re való referálás tök tipikus, figyeld csak meg. ;) Mindenki csak akkor hivatkozik rá, ha azzal alátámaszthatja a saját véleményét. Human pl. szemlátomást rühelli a prequel trilógiát (feltételezem ezért süt a szarkazmus az összes prequel SW-os posztjának aláírásából – noha szvsz egy cikkírónak valamilyen szinten pártatlannak kéne lennie, már amennyiben nem filmértékelőről van szó), így rögtön fel is hozta, hogy az Ep1 csak ennyit meg ennyit kapott az IMDb-n. Ellenben ha egy film történetesen neki nem tetszene, míg IMDb-n meg mondjuk 7-8 körül lenne pontozva, akkor ő is (mint a filmkedvelő/néző emberek kb. 90%-a) egyből jönne azzal, hogy az IMDb-s pontozás nem mérvadó, ha mondjuk másvalaki kezdené el neki mondani, hogy “lám IMDb-n is mennyit kapott”. :)

 18. slowclub: nem tudom mire gondolsz, én többnyire csak azt szoktam mondani, hogy friss infókra szar az imdb, a közönség átlagos hangulatára tökéletes, a kritikai fogadtatásra pedig más oldalak jók. Ahogy Malachi is mondja.

  Ne haragudj, de a nem mindenki szavazott az x. szavazat után lényegtelen, ha tudsz bármit a statisztikáról. Az imdb után pár héttel beáll, onnan már nincs nagy változás, az sem felfelé szokott történni. Szal nincs az, hogy hirtelen felmenne 7 pont fölé valaha is az Ep1

  kukulkan: gyönyörű elmélet, látszik, hogy párszor már átgondoltad, de sajnos úgy tűnik nincs igazad rám nézve. Tény, hogy már én is láttam, de az általánosítás nem helyét való, mert egy közösséget próbálsz így leírni, pedig könnyen lehet, hogy nem tudsz egy nicket sem mondani, aki egyszer az imdb ellen utána pedig azzal érvelt. Főleg, ha tényszerűen arról van szó, hogy az átlagos nézők hogy fogadtak egy filmet. Mint mondom, infók pontosságánál simán oltottam már sokat az imdb-t, de az más téma. Az meg hogy egy blogon zavar az író véleménye, hát nem tudom, olvass akkor origót inkább. Bár még ők is elragadtatják néha magukat híreknél. Arra akarok kilyukadni, hogy személytelenséget várni egy személyes hangulatú blogon kicsit felesleges.

 19. Nekem az Összes Star wars film bejött és MOZIBAN.
  Várom a folytatást. és megnézem 3d verziót is mert ilyen a szerelem. :D :$

 20. az egész 3D felhajtáshoz meg annyit, hogy legközelebb akkor fizetek Star Wars felújítás/remake-ért, ha a vetítés egy messzi-messzi galaxisban lesz és utána elbeszélgethetek Han Soloval, hogy akkor mégis ki lőtt először. nekem ezek a filmek már mindig olyanok lesznek, mint ahogy a tavaly kiadott 6-os bluray pakkon szerepelnek. azt még el tudom viselni, több már nem kell, sőt, azt hiszem taszítana.

  ’84 óta vagyok SW buzi. ennyi jár, megvan mindenféle kiadás, kézikönyv, ilyen szinkron, olyan szinkron, dokufilmek, tököm. az eddigieket köszönöm Lucasnak és ezzel lezártam.

  ha egyszer az életben még készítene további folytatásokat, megnézném mindet. de hát ez a sztori így kerek, Vader meséje, nem igazán lehet többet mondani róla.

 21. Kedves Venom: te is csak egy rókabőr vagy, hogy csatlakozol ahhoz a trendhez, hogy Lucas bármit is csinál, az rókabőrlehúzás. Peter Jackson-nal vagy James Cameron-nal kapcsolatban nem voltak ilyen aggályaid. Az Avatar ugyanis 1 éven belül háromféle változatban jelent meg. Ez nem tehénfejés vagy más…
  Valaki említette, hogy vannak olyan rajongók, akiknek mindkét SW trilógia tetszik. Hát, én ilyen vagyok. 1982-ben láttam először A Birodalom visszavágot, még AZZAL a klasszikus szinkronnal. Egy életre szóló élményt nyújtott, s onnantól SW forever. Nem mondom, hogy nem volt csalódás anno a Baljós árnyak, de ahogy öregszem, úgy kezdem felfedezni annak is a szépségét. A BD-verzióból pld. a Baljós árnyakat egymás után kétszer is megnéztem annyira tetszett a BD-felújítás. Az új CGI Yoda egyszerűen fantasztikus lett, igazán megérte a felújítást! Csak így tovább!
  Nem mondom, én is örülnék már egy final cut-nak, de hát ez egy ilyen ipar. (A Blade Runner-nek alsó hangon legalább 5-féle változata van, csak Mo-on 3-féle jelent meg. Az 5-féle változat oka, hogy anno 82-ben eltért az európai és az USA-verzió.)De ami fontos: a nézőnek/vásárlónak semmi nem kötelező. Hagyjuk már a trendi Lucas-fikázást, hagyjuk egymást, hogy élvezhessük kedvenc filmjeinket.

 22. Nem tudom mi a baj a baljós árnyakkal, annyiszor láttam egymás után h kívülről tudtam a szöveget.

  Egyébként rókabőr ide-vagy oda lehetne film a 7,8…. könyvekből is, mert olvasni is jó volt filmeket is illene befejezni. Kíváncsi lennék milyen mikor Luke kezd nagyon kemény lenni

 23. Nem hittem volna, hogy egyszer ezt le fogom ide írni…
  Úgy döntöttem 3 év után, hogy én innen lépek. Tudom, most majd talán jön a viccelődés, hogy “hű de nagy veszteség”, de már nem érdekel. Nem fogom ezt a blogot olvasni, és ez most nem szimpla sértődés. Más helyeken annyival tárgyilagosabban, okosabban, és PÁRTATLANUL tudnak a cikkírók okfejteni, bármilyen témában, hogy ez, ami itt folyik, ahhoz képest óvoda. Nagyon sajnálom, 3 éve még imádtam idejárni. Valami nagyon elromlott itt, de persze majd most biztos megírjátok, hogy miért nincs igazam. Azt már úgyse fogom látni…

  Örvendtem!

 24. slowclub: szeva akkor. Tök mázli, hogy ezek az oldalak léteznek itthon és van választás. Abba ne menjünk akkor bele, hogy mi volt a poszt enyhe szarkazmusán kívül elfogult itt, hiszen az IMDB levezetésre teljesen tárgyilagosan válaszoltak neked rögtön ketten is. Kár, hogy a ritka tényleges viták elől léptél le, amikor nem személyeskedés ment.

 25. Hát ez hülye… :D HUMAN te világosan elmondtad hogy hogy ez az oldal a tiéd és te nem vagy filmkritikus… ez az oldal igazából a te szájízét és a szubjektiv véleményed tükrözi. Én pont azért nézem mert nagyjából megegyezik az ízlésünk…

 26. furcsa, hogy valaki még mindig fennnakad azon, hogy lucas pénzt akar a filmjeiből…basszus, én is pénzt akarok a munkámból.sőt, egyre többet akarok.
  valamint az autógyártás henry ford óta rókabőr. ha nem lenne ilyen barom ember, mint lucas, aki milliókat ölt bele a filmgyártás fejlődésébe, akkor még mindig kazettán néznénk a filmeket? ha lenne, az arábiai lawrence-t is megnézném blu-ray lemezről…az is rókabőr akkor?

  ez tisztára olyan, mint amikor a fesztiválokat fikázzák, hogy mé’nem az x meg y a fellépő…más pénzéből én is olyan fasza fesztivált tudnék csinálni :D

 27. Nahát, nem is tudtam, hogy ebből is készül háromdésítés.
  Mondjuk hiába szeretem az SW-t, nem hinném, hogy elmegyek erre, a 3D mellett max akkor döntök, ha egy filmet amúgyis megnéznék moziba és akkor már 3D-sen.

  Amúgy a most futó SW animációs sorozat egész kielégíti a SW igényemet, nem nagy durranás, de heti 20 perc fénykardcsapkodásra mindig vevő vagyok. Persze az is mókásabb lenne, ha kilépnének a 2. és 3. rész közötti időből és egy teljesen új cselekménysorozatot kezdenének, így nem tudnak nagy durránst kihozni belőle. Bár ez már off :)

  Szal jee, majd 5-6 év múlva ha lesz majd 3D tv-m lecsekkolom a filmet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.