Nézzünk filmet: ATM

Időrendben van a trailer, és pár fordulatot is ellő a maga két percében, de éerdemes legalább ennyit megnézni belőle. A legfrissebb ötlet, hogy 3 munkatárs éjszaka hazafelé beugrik egy ATM-be pénzért, erre egy kabátos ürge nem engedi ki őket onnan. Persze horror sztori.

A főbb szerepekben: Alice Eve, Josh Peck, Brian Geraghty.

human
írta
2012. 01. 07. 04:41
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Nézzünk filmet: ATM” bejegyzéshez

  1. Szeretem az ilyen elvont filmeket (Fülke, Pánikszoba, Ördög…..). Ez is tuti k***a jó lesz!
    JÖHET!!!

  2. Nem értem, a két srác miért nem ment ki és nyomta le a palit. Oké, hogy kés van nála, de mégis ketten vannak.

  3. Sztem jó kis film lesz ez. Mármint, egynek biztos elmegy majd. :) És amúgy is, érdekes lesz, h olyan kis helyre vannak beszorulva, a pszichopata állat, meg ott vár rájuk kint. xD

    Venom#1

    Ezek a tipikusan beszari nyálas fiúk, akiknek max a szájuk nagy… azt találkoznak egy ilyen pasassal, már megmozdulni se mernek.

    Venom#2

    Nem láttuk még a filmet. Nem tudhatjuk mi történt. Beszorult esetleg az ajtó? Ha nem akkor tényleg kifuthattak volna, de még az is benne lehet a pakliban, hogy ijedségtől mozdulni se tudtak. Vagy szimplán tanácstalanok voltak, na most akkor mi van?-kérdezték maguktól- És lestek ki a fejükből…

    Tita

    Lehet, hogy vicces neked… de miért is kéne lenni egy automatában telefonnak? Nem arra találták ki, hogy telefonáljanak vele. xD Én speciel, nem sok automatát láttam, hogy mellette lenne telefon kihelyezve.

  4. …ehelyett nyomhatnának inkább egy ATM-et a csajjal akár benn az ATM-ben. Annak több értelme lenne.

  5. eddig ez engem is megvett, persze a vége tuti csalódás lesz, de most nagyon nézném :D

  6. “Szeretem az ilyen elvont filmeket (Fülke, Pánikszoba, Ördög…..). Ez is tuti k***a jó lesz!
    JÖHET!!!

    Ha jöhet, akkor Exam. Tökéletesen beleillik ebbe a sorba.

    Hogy ne legyek teljesen off: imádom az ilyen “kamarahorrorokat”, jó lenne, ha minőségire sikeredne. Vagy legalább fogyaszthatóra.

  7. Téli szőrmés kabát a menő…hiába nincs új a nap alatt, kicsit unalmas is már, ez lehúzza a dolgot. Láttuk már nem egy filmben, pl Urban Legends, mondjuk elég fake jellegű a dolog, ki az a balf*sz aki a kocsijában hagyja a mobilját?

    egyszer biztos nézős, de nagyon bukásszagú a dolog, kizárt, hogy ne tudnának kimenekülni, ha meg azért nem mert lezárt a biztonsági ajtó akkor úgyis jön a policáj, főleg, hogy a trailerben ki is nyírnak egyet, ami ugye véletlenül sem kelti majd fel a járőrtársak figyelmét, esetleg a diszpeccsét, hogy egy helyben áll a kocsi a gps monitoron… fake.

  8. Szerintem nagyon jó kis film lesz.
    A trailer 10/7.
    Hasonlít a Fülkéhez vagy Pánikszobához. Legalább megnézzük mit hoznak ki egy kis költségvetésű filmből, elég jó történettel.
    Lehet azon vitatkozni, hogy miért nem futottak el, miért nem támadták meg ketten stb., DE ha valaki tud bánni a késsel az 3 embert is szétvág elég gyorsan. Biztos, hogy sokan leblokkolnának ilyen szituban.

  9. ATM is kipipálva, SPOILEREK

    Ahogy várható volt tele van sajnos idióta bénasággal és következetlenséggel…

    Az ajtó nincs is zárva, hárman, háromfelé futhatnának. A gyilkos motivációja a legjobb, hiszen nincs neki :D, de így legalább ő a legkúlabb arc. A végére vártam egy brutál csattanót, aki nézi gondolom hasonlóan vélekedik majd, “paranoid” személyiségzavaros befejezés ütött volna, de nem, maradt a killeres.

    Teli klisékkel, pl killer fut és elbotlik mielőtt elérné az áldozatot, a főszereplők még véletlenül sem gondolkodnak logikusan, a csaj egyenesen idegesítő, amikor nem bírja felemelni a sérült srácot.

    Egynek elmegy, alap filmnézőknek – értsd 50-es korosztály még izgalmas is lehet, amúgy nem nagy durranás. Második részt egyértelműen tervezik, ha van rá költségvetés meg is lesz, de minek, ha csak ennyit tudnak kihozni.

    Kár érte, egy kis csavarral nagy film lehetett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.