Warm Bodies, bár ez itt épp egy kihűlt

Nicholas Hoult (Skins) így néz ki zombiként. Konkértan azt fog játszani a Warm Bodiesban. Yep, a vámpírok kora lejárt, jöhetnek a tinizombik. Oké, ez csak az első benyomás, mert azért a rendező Jonathan Levine (The Wackness, 50/50) nem is rossz.

Megmenti a nőt, és bemutatja neki, hogy ő még él belül, hiába zombi. Love is in the air, és rohadt hússzag.

human
írta
2012. 01. 10. 03:32
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Warm Bodies, bár ez itt épp egy kihűlt” bejegyzéshez

 1. Fogalmam sincs, hogy miért, de engem ez nagyon elkezdett érdekelni. Bár lehet, hogy csak azért, mert még ázottan is jobb a haja, mint az óriásos filmben. :D

 2. Kicsit uncsi, hogy minden fantázialényről be akarják nekem bizonyítani, hogy érző szív dobog az általában halott testben. A vámpírok nyavajognak mint az iskoláslányok a szerelemben, és most már a zombik is a szerelmükért fognak küzdeni (és oszlani)? Már várom Szauron romantikus versgyűjteményét, vagy az Alienek hétköznapjairól készült szitkomot. Miért kell egy kettes osztályú tudattalan élőhalottnak szerelmet éreznie? Romero legalább szociológiai oldalról közelítette meg, nem pedig tinimesehorror oldalról…

  Wolf

 3. Levine miatt hátha, hátha… de ez így alapvetően nagyon gáz. Zombi a srác, de azért a cipzár a lehető legcoolabb módon van lehúzva…Meg egyáltalán ez az egész “tinilány vs. valami lény” vonal borzasztó erőltetett kezd lenni. Ui.: Kiváncsi vagyok, mit fog szólni a zombisrác csaja, amikor Dire Straits lemezekkel kezdik dobálni a szíve lovagját. Ja hogy ilyen nem lesz benne, mert komolyan fogják venni az érzőszívű élőhalott és “szerelme” kapcsolatát?

 4. “Rita 2012. 01. 10. 7:08

  Fogalmam sincs, hogy miért, de engem ez nagyon elkezdett érdekelni. Bár lehet, hogy csak azért, mert még ázottan is jobb a haja, mint az óriásos filmben. :D”

  innentől kezdve nincs is miről beszélni… :) ez nem férfiembernek való alkotás… a lányok meg had szeressék csak a rothadó hús szagát és azt, hogy az ázott haja jól néz ki a srácnak

  “I don’t want to live on this planet anymore…”

 5. Hát ööö nem tudom, annyira nem vagyok rácsüngve Houltra hogy ezt végig tudjam szenvedni.
  Ha látni akarom őt, megnézem valami jó filmbe pl A single man.

 6. azt mondják a könyv nem rossz. :D Meglátjuk, ha nem lesz annyira (köhöm…) Tvájlágt szagú akkor jöhet. :) Kéne már egy előzetes, vagy valami teaser mert ez így még kevés,hogy jéé ott egy zombi….
  Remélem nagyképernyőn mutatják majd a tinilányoknak mikor megzabálja a lány barátjának az agyát XD

 7. Azt hittem első pillantásra, hogy ez az Edvárd gyerek ázottan, kiköpött olyan pofát vág…

 8. Személy szerint én már a vámpírok iránti vonzalmat is durván visszataszítónak gondolom, de a zombikat aztán tényleg nem értem. A halottak tényleg ennyire izgatóak? Kíváncsi vagyok, miféle lény lesz a következő, akiből mélyérzésű tinédzsert faragnak.
  Különben Nicholas Hoult jól néz ki, de ezen a képen rettenet. Persze a filmet nem szólom le előre, de tényleg furcsa, hogy hirtelen már a zombik is szexik lettek.

 9. érdekes történet….
  Viszont van egy másik készülőben levő zombis film,talán még itt is írtátok,hogy készül,abban egy lány zombivá való hosszas átalakulása lesz a középpontban,mi is lesz a címe,és mikorra várható?

 10. Willow: a képen nem is nézhet ki jól Nicholas Hoult, hiszen zombi, azok meg nem épp a legszebbek a világon :D

 11. krigin: De hisz elvileg Robert Pattinson is jól néz ki a twilightban, pedig őt is hülyére sminkelték. :D Amúgy vágom, hogy a zombik nem néznek ki jól, pont ezért nem értem, hogy lehet velük tinifilmet forgatni.

 12. Elvileg a vámpír is halott, meg a zombi is. Olyan nagy különbség nincs köztük, egyik vért szív, másik agyat eszik, egyik csillog a napfénybe (ala Tvájlágt :D) másik meg kicsit büdös :D Oly mindegy :)
  Nekem egyik se kéne, de a tiniknak mindegy csak jóképű legyen.

 13. A 2015ös filmsláger a tiniknek
  “Jeti a Párom”
  Egy kívülálló kamaszlányról szól aki kideríti hogy az éjszaka az ablaka alatt leskelődő dolog az nem a nagybátyja vagy valami kósza pedo, hanem maga a Nagylábú személyesen.
  Miután kiderül hogy a Jeti miután szőrtelenített úgy néz ki mint Justin Bieber. Nem csoda ha egymásba bonyolódnak.
  Igen ám de kiderül a lány régi szerelme az maga a Molyember. Azért hagyta ott mert mindig mással foglalkozott moly-olt meg ilyesmi. Ez a két mitikus félisten összecsap a lány szívéjért.
  Vajon Lehet gyereke egy Jetinek és egy emos csajnak?
  Ezt majd megtudjátok a 2016os nyári slágerfilmből.

  A könyvet bárhol meg lehet venni, a szakmai közösség így minősitette:
  NY Times: Letehetetlen
  McG: Megfilmesítem!!

 14. NEM értem, hogy MI lehet vonzó egy élőHALOTTBAN! :-o
  Vidékiként sokféle állattetemen láthattam a bomlás különböző fázisait, így számomra teljesen elképzelhetetlen a zombis romantika. Pfuj. Nagyon büdös, málló, piszkos színű, itt-ott folyós, nyüves… Ez egyre rosszabb… most kéne befejeznem a fantáziálást…
  Zombi és tinilány szerelmét maximum igen durva fekete komédiaként tudnám elképzelni.

 15. Ui.: A fene a “piszkos” fantáziámba. :-D

  – Hol van a kukacod?
  – Leették a kukacok…

 16. Algieba: köszi a kommenteket, jókat röhögtem :D
  Valahol azt írták hogy a könyv az horror-vígjáték, vagyis akkor a filmben is erre számítsunk (?!)

 17. Akkor most a buzifejű tinivámpírok után a buzifefű zombik kora jött el? Ennél még egy azonnali zombiapoklipszis is jobb lenne.

  Egy farkasnál meg egy Vámpírnál még csak-csak el lehet képzelni a dolgot de egy rothadó hullánál?

  Egyáltalán miért néz ki ( tinilányok szerint legalábbis ) dögös emónak? Ez a rothadás valamilyen mellékhatása?

 18. Erre egyszerűen még nincsenek meg a szavaim. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy eddig úgy tűnik, az univerzum hagyni fogja megszületni ezt a filmet, de már fogalmazódik bennem a petíció szövege.

 19. Ez most komoly???? Egy zombi, aki valójában, még egy érző emberi lény… Na ne mááár!! És még szerelmes is lesz, és nem tépi szét a szerelmét, hanem meg menti a többi zombitól… O_o
  Ha ez Frankeinstein lenne, azt mondanám oké, mert ő nem zombi, de EZ EGY DÖGLÖTT ZOMBIIII!!! Egy halott!! A halottaknak nincs érző szíve, nem éreznek megbánást, szerelmet, semmit az égegyatta világon! A zombik felzabálják az embereket!
  Elkezdi: megmutatja, hogy még belülről él…. Melyik ember él belülről? Az, amelyiket két órával ezelőtt evett meg, vagy az, amelyiket éppen most eszi? Bakker! Ennyi agyatlanságot.
  Azt hittem a csillámvámpír Edward után már semmi nem tud meglepni, de ez azért…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.