Még egy Hunger Games-kép

Katniss és Peeta, a remek nevű fiatalok így ránézésre épp a viadal előtt gyúrnak. Vagyis izé, gyakorolnak. A könyv jobb, mint a Twilight, reméljük a film is jobb lesz, és végre valami elfogadhatóbbért rajonganak majd a tinik.

10 hozzászólás a “Még egy Hunger Games-kép” bejegyzéshez

  1. komolyan büszke vagyok magamra, mert 3 lánytesó mellett mindig sikerült kibújót találnom, és elmenekülni otthonról amikor a twilight-ot nézték. a könyvek megvannak otthon de még bele sem kezdtem, bár tényleg egy kicsit kíváncsi vagyok, h mégis miért ennyire felkapott.
    a hunger games meg várós, remélem jó lesz. ebből viszont tényleg szándékozom elolvasni a könyvet, még a film előtt.

  2. superpityu: a Twilight-könyvek tipikusan azon kategóriát képezik, amelynek NULLA, ZÉRÓ értéke van akármilyen szemmel nézve – nem véletlen, hogy a filmekből sem lehet kihozni semmi értékelhetőt, pedig alkalomadtán azért jó szakemberek is vannak a témán. Ha az ember kicsit más szemmel nézi a mozgóképet, láthatja, hogy maguk a készítők sem képesek komolyan venni a témát, ami persze nem gond, nem is lehet.

    Jómagam, tanulva pár régebbi hibámból, elolvastam az első Twilight-regényt, és ugyan arra a következtetésre jutottam, amelyre Stephen King is: az összes tanulsága annyi annak a sokszáz oldalnak, hogy egy lánynak ciki, ha nincs barátja. Persze ezzel nem lehetett kitölteni, így a maradék részeket tinilányálmok (a barátom különc családja elfogad, a barátom gyönyörű, a barátom csodálatos dolgokat tesz velem) töltik ki – általában olyan leírásokkal, amelyekből megtudjuk, hogy a főhős milyen átkozottul szép férfi.

    Ez amúgy semmit nem mond el a korunkról (!) negatív értelemben. Az ilyesfajta leányvágyálmok sikere megkérdőjelezhetetlen, számtalanszor újra és újra előkerülnek – ha a Twilightot nem lenne divat annyira utálni, konkrétan a kutya sem tudná, miről van szó. Valljuk be, számtalan ilyen, vagy még ennél is értéktelenebb könyv, film jelenik meg, amelyről – hála az istennek – nem értesülünk, mert nincs senki, aki felhozná bármilyen szituációban.

  3. Az tök jó, hogy ez egy HG poszt és a Twilight-ról beszélünk :D Én nagyon nagyon várom a bemutatót. Mindegyik könyvet olvastam, iszonyú jó, várós a film/filmek, csak jönne már a március !!

  4. Addig motoszkált a fejemben, hogy mi ez az Éhezők viadala, hogy elolvastam egy hétvégén mind a három könyvet. Az elején egy Legyek ura szerű valamire gondoltam 1984 keverékkel, mert nem nagyon néztem utána. Mindenesetre nagyon bejött, és nagyok az elvárásaim a filmmel kapcsolatban. Vannak a sztoriban is nagy buktatók, de, már a színészek is bíztatók. Az első könyv közepe táján azon gondolkoztam, hogy Haymitch szerepére mennyire illene W. H. Imdb és láss csodát!

    Ugye nem lesz tvájlájlt szemét?

  5. Amióta hallottam a Twilight-ról azóta próbálom megérteni…a sztorit és a siker titkát is..
    Én láttam egy 14éves lányon hogy beszélt róla…huuuu
    ..totál belezugott…ez egy válasz arra az igényre a mi a tizenéves lányok vágynak..én igazábol nem foglalkozok ezzel..nem az én világom..nem érdekel…De a HUNGER GAMES…nos…igencsak felcsigázott…és a főszereplő csajszi…hm…:))))szépnek szép…meglátjuk milyen jó szinésznő…:))))

  6. Newzoli: meglátjuk milyen színésznő? Te az elmúlt évben barlangban éltél? X-men, Hódkóros, Hallgatás törvénye – mondanak valamit? Merthogy ezekben mutatta meg tavaly többek között, hogy milyen színésznő…;)

  7. a nagy Levin: teljesen igazad van. Tegnap néztem a Hallgatás törvényét. Nagyot alakít a csaj. Kiemelkedő tehetsége van. Érdemes odafigyelni rá.

  8. Amikor először hallottam erről a filmről, akkor azt gondoltam, hogy ez csak egy Battle Royale koppintás. Na jó még mindig azt gondolom, de ettől függetlenül a könyv második felét egy délután alatt sikerült elolvasnom. (csak sajnálom nem olyan terjedelmes, mint a BR, bár így legalább nem volt annyi kedvenc szereplőm a halottak között):’D Nagyon tetszett és most jelenleg ez a legvárósabb film, még szerencse, hogy nem kell sokat várni rá! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.