Nicholas Hoult nagyon néz

További képek a Warm Bodiesból, a zombi főszereplő srác nagyon tud nézni.Az eső kicsit tovább ronthatja a romló husit, de egy EMO srácnak muszáj némi égszakadás.

Kíváncsi vagyok az első trailerre, remélem az is befut lassan. Aztán kiderül majd hogy valami Zombieland féle hülyülés.

human
írta
2012. 01. 11. 03:38
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Nicholas Hoult nagyon néz” bejegyzéshez

 1. Ez a zombi gyerek a minden képen tökéletesen belőtt frizurával.. áh erre nincsenek szavak.

  Kicsit úgy érzem magam mint Eric Cartman, amikor meglátta minden idők legröhejesebb poénját, és miatta nem tudott utána semmin se nevetni már.

 2. Röhej ez az egész tini-vámpír/zombie/justinbieber f*szság. Pontosabban inkább szánalmas. És a legrosszabb az egészben, hogy van rá annyi hülye aki megnézi, és pénzt csinálnak belőle. Ilyenkor jól jönne egy igazi komcsi stílusú erkölcsi bizottság, hogy lehet-e ezt megfilmesíteni. Én úgy érzem, hogy 1-1 ilyen film megtekintése több agysejtet írt ki, mint 1 év masszív alkoholizmus, mondom ezt úgy, hogy nem igazán szoktam inni.

 3. A Taft még zuhogó esöben is tart!
  Kíváncsi leszek lesz e ennek is valami különleges ismertetöjele. Pl felmelegszik a teste ha felizgatják, igazi kisfiú lesz ha szerelmet talál, vagy csak hülyén fog csillogni ha kimegy a napra.

 4. Emiatt a kép miatt újra felteszem a Left4Deadet és erre cserélek benn minden skint. Így motivált legyek hogy végre végigvigyem XD

 5. Az USAban a nekrofília bűncselekménynek számít. Így a rendezőnek csak okosan a korhatáros jelenetekkel:P

 6. Welcome to Szánalom Land ismét! Tinizombik…a tinivámpírok után, vajon ők is csillognak majd nappal?

 7. Emos zombi a sok kisiskolásnak. Gondolom love, ölelés meg minden lesz benne… de nem nekem. Az alkonyatot is kb 3-4 perc után hagytam ott :) Attól még másnak bejöhet.

 8. Azt hittem minden zombitól parázok… Tévedtem.

  “-What do like about me mostly?
  -braaaaiiiinsssss
  -awww”

  Ezen jót mosolyogtam! :)

 9. Bevallom, olvastam a film alapját szolgáló könyvet, s tudom, mi lesz a filmben – így olyan vicces olvasni a kommenteket. :D Bár, ez egyáltalán nem horrorfilm, de azért nem is Twilight… valahol a kettő közé kell tenni. :P

 10. Ilyenkor érzem azt h kurva jó zombivadász lehetne belőlem…Remélem h ez lesz a bevezetője a World War Z-nek és Pitték leabálják ezt a kis k*cs*göt!

 11. Esztelen kavarás félinformációk alapján.
  SPOILER (?)
  A regény története szerint a főhős, R nevű zombi elkapja a csaj barátját és megeszi az agyát. A befalt agyvelő miatt érzései és emlékei lesznek a lányról. Ezért megmenti a csajt a többi zombitól és hazaviszi.
  ***
  El tudom képzelni, hogy a volt pasi is visszatér agyvelőtlenített zombiként, és rátámad a csajra. Aki ekkora már tudja, hogy R, az ő hős zombija gyilkolta meg a volt szerelmét. De R a volt pasitól is megmenti a lányt. Aki hálából a többi élő ember segítségével mind a két zombit megszabadítja a halálon túli létezésétől, vagyis darálóba veti a két járkáló holttestet.
  A csaj pedig keres magának egy élő srácot.

  Ezt a nagy baromságot lehetne tálalni egy fekete komédiaként is. Zombis témában a legjobb a Hullajó. Kellően zombis, vicces és groteszk egyszerre. Ennek lehetne csajszis változata a “Meleg testek”. Most esett le, hogy a cím inkább illene egy xxx filmhez. :-D
  Illetve átbóklászott még az elmémen, hogy ilyen takony sztorikkal pénzt lehet keresni nyugaton?!

 12. Honnan veszitek hogy romantikus zombi film lesz kislányoknak? Simán kinézek belőle egy dark comedyt is. A trailerből majd többet megtudunk, addig nem ítélkezem felette.

 13. Aki jó romantikus zombi horrort akar nézni, ahol még nevetni is lehet, annak Deadheads kötelező szerintem.

  Kegyetlen jól adják a srácok a történetet, vannak szép számmal utalások más filmekre, a zombivadászok is kellően idióták.. mi kell még?

  SPOILER:

  Srác felébred, körülötte zúzás, zombik zúznak mindenütt, majd kiderül, hogy ő is zombi… egy zombitárs segítségével meg akarja találni a lányt, akinek meg akarta kérni a kezét, mielőtt a …….. ez már túl nagy spoiler lenne :) …. lelőtte. Afféle zombie romantikus vígjáték road movie, idióta zombivadászokkal.

 14. Jó. Most már nem csak tinivámpír van amiért megőrülhetnek a fruskák, most már tinizombi is. Mi jön még ezek után?! Tiniküklopsz? Tini Frankenstein? Az már beb@$zna…De ez undorító. Miért kellett ennyire kiherélni a régi jó vámpírokat és zombikat?!

 15. Nagyszerű. Homokláda Zombie. A kedvenc filmkategóriámat erőszakolja meg Hollywood, hogy harapná tökön őket a saját agyszüleményük!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.