Röviden: Hideg préda 2. (Fritt vilt 2)

Hogy lehet folytatni az előző részt? Hát órákkal az abban történtek után. Megtalálják a túlélőt, aztán jöhet az aprítás egy bezárás előtt álló kicsi, szinte teljesen elhagyatott kórházban.

Nem titok: ismét egy slashert kapunk, méghozzá elég hangulatosat. Bár ezúttal nem a hóval körülzárt elhagyatott szálloda, hanem több pénzből ugye a már említett kórház, de ismét eleget alapoztak, hogy lehessen félni. Persze vannak tipikus hangeffektes ijesztések, de elég idő megy előtte a hangulatteremtésre, ami miatt ezek jobban hatnak, mint általában.

Őszintén szólva a színészek szerintem itt jobbak voltak, mint az első részben. A rendezés és fényképezés is korrekt, így bizony a kategóriáján belül én 7/10-et szórok rá. Ilyen egy jó folytatás.

7 hozzászólás a “Röviden: Hideg préda 2. (Fritt vilt 2)” bejegyzéshez

  1. Én csak az első két részt láttam. Szerintem a maga kategóriájában nagyon jó lett mindkettő. Horror rajongóknak mindenképpen ajánlani tudom.

  2. Ja, még annyi, hogy csak én gondolom úgy, hogy az utóbbi években az európai horrorok klasszisokkal jobbak, mint az amerikaiak?

  3. Teljesen jó, bár nekem személy szerint nekem az első rész jobban tetszett. Az európai horror filmek tényleg jobbak mostanában. Nemrég sikerült a Zúzmarás című filmet megnéznem és szerintem az is veri az amcsi filmeket hangulatban :)

  4. A színészek olyan amatőrnek tűnnek, de fura módon ez jót tesz neki, mert valahogy “igazibb” lett az egész. Amcsi slasherek meg prom night szinten leragadtak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.