Végre egy kép a Step Up 4-ből!

Aki komolyan vette az előző mondatot, annak tök jó, közösen várjuk a filmet vele. Nagyon sokat fognak lépcsőzni itt is.

human
írta
2012. 01. 11. 03:34
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Végre egy kép a Step Up 4-ből!” bejegyzéshez

  1. Mi az a Step-Up? és én hogy maradhattam le az elsö 3 részröl? Azt már látom, hogy akciós lesz, bankrablás meg épületen ugrálás leizzadt férfi testtel és perfekten sminkelt Taftos nénivel.

  2. bár csak egyszer láttam szal lehet keverem,de ez a kép a 3ból is lehetne,úgyrémlik volt benne egy pont ilyen beállítás (mégha a szereplők mások is a képen)

  3. Én két hete láttam a 3. részt, mint első (és utolsó!) step up az életemben.

    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen szar, kiszámítható, ócska forgatókönyvet és sztorit hogy lehet összehozni, illetve, hogy ezt miért kajálják a népek??!!

    De most itt a 4. rész is..
    Wáááááááá!:D

  4. Elfogadom,de nem értem Zirowe-t és a hasonló gondolkodásmódú embereket.”Az igaz történet”-en kívül alapuló filmeken kívül mit vár az ember?Én legalábbis csak egy kis kikapcsolódást,hogy elfelejtsem,hogy mi megy ebbe a ..ar világban.Leülsz és nézed azt a másfél órát,nem pedig hú ez milyen történet,tiszta amerikai sablon.Csak nézd ne gondolkozz rajta,hogy már tudod mi a következő jelenet.Én nagyon sok filmnél így érzem,de kit érdekel.Ha így gondolkoznák nem nézném meg a filmeket.A természetfilmek is mind kiszámíthatóak jön az oroszlán legtöbbször elkapja a zsákmányát,de van amikor nem.Ennyi!Nem bántásnak írtam csak ez a véleményem.Láttam mind 3 részét a filmnek és arra pont jó,mint egy film,KIKAPCSOLÓDNI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.