12 hozzászólás a “Nem bandzsít?” bejegyzéshez

 1. Látom megint módosították a jelmezt. Most már nem matt fekete az egész, hanem van kis színe a lemezeknek.
  A nagy finálé, de várom.

 2. Állat.

  Ha nem lenne köpenye + füle egy az egybe egy high concept katonai cucc :-) Ezért szeretem Nolan denevérjét :D

 3. Nem lehetett valami kényelmes több órás forgatásokat lehúzni ebben a jelmezben. De nagyon állat, nekem bejön Batman szerkója.

 4. Nekem a Tim Burton féle jelmez jobban bejött, az valahogy jobban lavírozott a képregény és a valóság között.
  Jah, Nem Puzsér voltam. :D

 5. Nekem is jobban tetszett a régi, ez olyan túl részletes, túl csícsás, már kijön a szeme az embernek tőle. Néha a kevesebb több. Sok flincflanc van rajta,aminek nincs funkcionalitása, csak látványkellék a szerkóján, ha annyira full realityt akartak csinálni,akkor jobb is lehetne. Régi képregényesebb, jobban tetszik,bár az sem az igazi mellesleg. Kb olyan ez a batman szerkó,mint az amcsi kapitányé, azon is sok krixkrax de semmi funkció. Divatmajom szerelés. Ironman, az igen! az menőbb szerintem.

 6. Terror:
  ajánlom figyelmedbe a következő filmeket, amiben minden kütyünek a funkcionalitása el van mondva: Batman: Kezdődik!, A sötét lovag.

 7. A barnítás szerintem nem szándékos, mivel ez a ruha ugyanaz, mint az előző részben. Ne feledjük, hogy 8 év telt el a TDK eseményei óta, azalatt az idő alatt a ruha a szekrényben “porosodott”, lehet, hogy ennek köszönhető a szín.

  Terror: érdekes, hogy pont Iron Man-t hoztad fel, mert ő az igazi divatmajom :)

 8. Ez ugyanaz a ruha, mint ami a második részben volt. Annyi a különbség, hogy ott csak sötét jelenetekben lehetett látni és nem jöttek át az árnyalatok annyira. Amúgy kottára ugyanaz, s azért lett ilyen, hogy Batsi könnyebben mozogjon, gyorsabb, halálosabb lehessen stb. Amúgy az első részbeli szerkója jobban bejött, de itt a funkció a lényeg nem a szépségverseny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.