5 hivatalos Phantom Menace 3D-poszter

A hivatalost alá is húznám, csak hogy kellő elvárással üljetek nekik. Azért van köztük jó.

Igazából csak az utolsó 2 nem tetszik, tök mindegy mit idéznek, nem néznek ki jól.

human
írta
2012. 01. 13. 04:45
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “5 hivatalos Phantom Menace 3D-poszter” bejegyzéshez

 1. Hehhhh azért az érdekes,hogy a jó dolgokat nyomatják
  a képeken mint Darth Maul aki benne volt vagy 5 percet Jar Jar meg egyiken sincs már rajta miközben Guangenek gügyögnek a film nagy részében…..nem volt ez mindig így :))
  talán a megbánás jelei???
  Egyébként meg a fogathajtó versenyen és a fénykard párbajon kívül mi a francért kellene kidobni erre 2 rongyot???
  Ez a film baromira nem érdemli meg,hogy újra 100 meg 100 milliókat hozzon!!!Nekem ez speciel dühítő!

 2. Talán annak a jele, hogy ne pofázzon mindenki minden egye kib*szott posztnál hogy dzsááárdzsáááárcikiiii..

  Ez az elmúlt 13 évben beakadt szalag baromira idegesítő.

  Amúgy az első kettő szerintem kifejezetten jó plakát.

 3. Human, bírom a finom szarkazmusod: “A hivatalost alá is húznám, csak hogy kellő elvárással üljetek nekik. Azért van köztük jó.”
  Tényleg halál gagyik

 4. Ugyan nem a poszterekhez tartozik, de eddig 2szer láttam 3d film előtt az előzetest, és hát elég komoly képzelőerő kell, hogy 3dnek lehessen nevezni amit műveltek, ha leveszed a szemüveged kb ugyan annyira 3ds:D. Persze máshogy nem lehetett volna konvertálni, de így meg minek. Ja hogy a rajongók pénze kellene, de új filmet macerás készíteni:).

 5. az első egész jó, második meg ötödik a szokásos mindenkit zsúfoljunk rá mert stáblista nem létezik, fogatversenyes elmegy, negyedik meg jézusom…

 6. Nagyon remélem, hogy annyira kevés bevételt hoz az egész, hogy nem lesz következő. Bár 3D-ben meghallgatni a:
  “- Szeretsz? De hiszen egbeszéltük, hogy nem leszünk szerelmesek” jelenetet priceless lenne :D

 7. Fingom nincs, hogy fog kinézni 3D-ben, gondolom nem lesz olyan szédületes mint az Avatar, de annyira kevés manapság a jó sci-fi, hogy számomra ez csemege lesz.

 8. Na most vagy én vagyok öreg ehhez a szarhoz, vagy tényleg szar ez! Köll ez kérem, köll? :DD

 9. …én amúgy imádom és eléggé vágom a star wars univerzumát, de valahogy nem fér a fejembe, h miért nem a további részek megvalósításával vannak elfoglalva inkább.

  minősíthetetlen!

  ha jól sejtem ez is valami felkonvertál pingli lesz…

  a fogathajtós plakát vagány…

 10. Ízlések és pofonok,de mai napig nem tudom felfogni,hogy miért szídják egyesek ezet a filmet..nekem például tökre tetszett,lehet azért,mert ez volt az első Star Wars amit moziban láttam és voltam már olyan idős ,hogy felfogjam a történéseket,nemtudom de szerintem az ég atta világon nincs vele semmi baj..Bocsánat h eltértem a tárgytól” de ez motoszkált bennem… =)

 11. Az utolsó plakat marhajó szerintem!
  amugy meg Slevin totálisan egyetértek veled, én megyek rá!

 12. Az első a legjobb, azt se bánnám ah jar jar lenne rajta de tőlem lehetne rajta két cross motoron kúró gungan akkor is megnézném és sokan vannak így rajtam kívül.

 13. Az van, hogy erre én is el fogok menni, pedig még csak nem is vagyok 3D fan, és nagyon sokan fognak még így tenni.
  Nem vagyok jós, de szerintem Amerikában 100-150 milla sem elképzelhetetlen, és még mellé fog keresni a film vagy 200-at global.
  Azután mindenki (köztük én is) rájön, hogy nem volt ez rossz 3D-ben, de most, hogy már látott háromdééében fénykardpárbajt, elég is volt. Ezt követően lesz óriási bevételcsökkenés a klónok támadása esetében, akkora, hogy Lucas nem biztos, hogy átkonvertáltatja a harmadik részt. Persze nyilván minden marketing költséggel együtt is bőven nyereséges a film, ha csak 60-70 misit hoz az anyaországban, de kérdés, kell e az apró Lucasnak a büszkesége árán.
  Kell!? :)

 14. ezek szerint Jarjar most már úgy fog pofánköpni minden kedves rajongót, ahogy Lucas atyánk eredetileg tervezte? :D

  azt mondjuk adom, hogy a POD-race lehet ütős, ha raknak bele pénzt, de ezért nem fárasztom a szememet.

 15. fogtunder, ez gyönyörű volt. :D

  Amúgy tényleg érthetetlen, hogy miért nem csinál új SW-filmeket, nem is feltétlenül a 7-8-9 – et, akkora az univerzum, annyi megfilmesíthető ötlet, csomó könyv, istencsászár videójátékok ( a Star Wars: The Old Repulic három cinematic trailerje jobban rommá robbantotta a geek-o-méterem, mint az előzménytrilógia alles zusammen) szolgáltathatnának alapot hozzá, játszódhatna a már ismert sztori előtt vagy után, bánom is én. Nem tudom elképzelni, hogy ennél (Ep I) szarabbat csináljon, és azt sem, hogy kisebbet kaszáljon bármivel, amire ráüti az SW-címkét.

 16. Én meg azt nem értem, hogy mi a francért nem lehet békén hagyni azt, ami jó (volt)? Minek kell 3Dbe nyomni meg új SW filmekről fantáziálni? Szerintem egyik sem jó ötlet, a Star Wars története lezárult, kerek egész, azt pedig mindenki eldönti magának, hogy tetszett neki vagy sem.

  Szerintem új SW részeket csinálni annyi lenne, mint megcsúfolni az összes eddigit. Akkor Lucasra gyújtanám a házat, pedig nagy rajongó vagyok ám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.