Deadpool?

Bár csak egy ilyen ködös valami, de basszus, Rob Liefeld arról beszélt az egyik Comic Conon, hogy talán látott vagy nem látott tesztvideót a Deadpool filmből, amiben talán katanával és fegyverekkel, vicceket eleresztve volt Deadpool, de az is lehet hogy nem. És talán vagy nem talán, de teljesen R besorolású filmet sugall ez a 8 percnyi tesztvideó, ami illeszkedne a forgatókönyvhöz. (Ilyen ködösen fogalmazott)

Főleg, hogy Reynolds megbukott a Green Lanternnel, ujjak keresztbe, hogy elkészülhessen lassan.

human
írta
2012. 01. 14. 03:39
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Deadpool?” bejegyzéshez

  1. Remélem nem azt a Wolverine féle igen tökkelütött imázst szeretnék erőltetni Deadpool nevű Spawn utánzat karakterhez, mert köze nincs a képregényes kinézetéhez. Jó ,ha nem mindent egy az egybe nyúlnak át filmbe / Wolverine+sárga ruha/ de ez a filmbeli Deadpool akármi más is lehetett volna éppen.

  2. dehogy készüljön el! amíg a filmvilág a Wolverine-ben megismert karaktert tekinti Deadpool-nak, akkor abból az ég ne adja, hogy egy teljes estés film készüljön, inkább olvassanak el egy pár képregényt, és kérjük az eredeti hőst!

  3. Csigusz: “katanával és fegyverekkel, vicceket eleresztve volt Deadpool”
    ez így eléggé a képregényes. Amúgymeg ez a projekt tudtommal mindig is független votl a Wolverine filmtől és sokkal képregényhűbbre akarták/akarják csinálni(pl a közönséghez is dumál a főhős meg ilyenek)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.