Cheap all the time?

Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter is kapott egy “remek” posztert. Nyilván a klasszikus szobrot keltik itt életre, csak épp valahogy nem áll össze, pedig a film várós.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter friss posztere

7 hozzászólás a “Cheap all the time?” bejegyzéshez

 1. kezd megrémíteni h mostanában milyenek a poszter minőségek. mindenesetre ezen most röhögtem 1 jót.

 2. kíváncsi lennék a többi koncepcióra, ha erre a poszterre rábólintottak. még egy laikusnak is bántja a szemét, ahogy a fejrészt megoldották ezen.

 3. imádom, amikor valaki azzal mutatja magát profinak, hogy arról beszél, hogy milyen lehet egy laikusnak. lehetsz profi, de fogalmad sincs ezért, hogy milyen egy laikusnak. nem bántja a szememet semmilyen fejrész. milyen fejrész? mit oldottak meg rajta.

  a plakát szar ettől még.

 4. Pff, szerintem tükör nem arra gondolt, hogy ő profi lenne. Ha azt mondom egy csípős káposztára, hogy ez még egy magyarnak is csípős, az nem azt jelenti, hogy ne lennék magyar. Egyébként nekem sem tetszik a feje, de azért nem, mert nem hasonlít eléggé a színész Lincolnra.

 5. Hát szerintem meg maga az egész koncepció egy elbaszott valami…

  Lincoln, mint vámpírvadász? WTF? Ezt miért kell?????

 6. drogba56: trollbots roll out!

  amúgy sztem sokkal faszább lett volna, ha nem a élő szereplővel csinálják meg, hanem a szobor kezébe nyomnak egy puskát v vmit, esetleg a márványfejet átdolgozzák a színész arcára…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.