Most akkor Transformers a címe végül?

Csak beismerik, hogy titokban elkészült a Transformers 4? Ja nem, csak a Hasbro cég termékén alapul, ahogy a Transformers, argh. Méghozzá a Torpedó játékon. Itt a sokat mondó friss poszter, a trailereket gondolom láttátok.

human
írta
2012. 01. 16. 20:08
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Most akkor Transformers a címe végül?” bejegyzéshez

  1. Most tényleg csak én nem értem, hogy egy UFO-s filmnek mi a frász köze van egy gagyi, pöcökpakolgatós játékhoz? Vagy van olyan torpedó játék is, amit nem ismerek? Mert ennyi erővel ráírhatnák a Tőzsdecápák plakátjára is, hogy az meg a Gazdálkodj okosan alapján készült, na az persze nem Hasbro ; )

  2. adott, zárt területen “hajók” lövöldöznek majd egymásra. kb. ennyi az eredeti torpedó is. elvben.

  3. Kíváncsi leszek a csatajelenet(ek)re. Fél órán keresztül szórja majd egymást a két hajó, néhány csomó sebességgel kerülgetve egymást?

  4. hát nem tudom, láttatok ti jó régi hajócsatás filmeket? de nem is kell régi, ott a Kapitány és katona, az nem olyan régi, de elég látványos. pedig abban is csak hajók kerülgetik egymást és szórják a golyóbisokat. :)

    nem lesz ez ANNYIRA vészes, egy átlag tucat látványfilm szintjét tuti eléri majd, azokat meg zabálja a nép. nem?

  5. Na igen, nincs is azzal baj, ha hajók lövöldözik egymást. Pl. a Karib tenger kalózaiban szerintem marha frankók voltak ezek a jelenetek. Viszont itt egy vs. egy a felállás, és nem tucat vs. tucat. Na mindegy, majd meglátjuk mit hoztak össze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.