Tarantino nem Top 10-e 2011-ről

Hanem Top 11. Azt már látom, hogy mammutnál és joekernél most írja le magát az öreg a Sucker Punch-csal.

 1. Midnight In Paris
 2. Rise Of The Planet Of The Apes
 3. Moneyball
 4. The Skin I Live In
 5. X-Men: First Class
 6. Young Adult
 7. Attack The Block
 8. Red State
 9. Warrior
 10. The Artist / Our Idiot Brother [tied]
 11. The Three Musketeers

Legroszabbak 2011-ben:

 • Sucker Punch
 • Potiche (Trophy Wife)
 • Miral
 • Insidious
 • Rampart
 • Straw Dogs
 • Paranormal Activity 3
 • Meek’s Cutoff
human
írta
2012. 01. 16. 04:13
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Tarantino nem Top 10-e 2011-ről” bejegyzéshez

 1. Ez alapján a “nyertes” lista alapján semmi okuk megsértődni, ez QT eddigi leggyengébb listája!
  (Nem mintha a “szarok” sorát elbaszta volna, de persze az a könnyebb:).

  Mostanság az öreg Tino úgy látszik nem néz filmeket :)

 2. tegnap nézegettem a rampart-ot pont, hát felénél járok kb de nekem eddig nem tetszik, pedig az előzetesek alapján már alig vártam. unalmas szerintem meg nem is értem a családi dolgokat de ez az én hibám szerintem :) nah még a végét azért meglátjuk :D

 3. Insidious-t nem mondanám én rossznak, inkább különcnek. Nálam ugyanebben a különc-és-jó-volt-látni kategóriában van még a Drag me to hell, 11-11-11 is.

 4. Konkrétan Sucker Punchnál éreztem először moziból kifele jövet h engem megloptak… 300 és Watchmen után ilyen trágyát lerakni az asztalra. Bőven ott a helye abban a listában

 5. Tényleg nem értem, hogy miért lehet benne csomó top 10/11-ben az X-men és a Suker Punch a kiemelten rosszak közt! A többi adom, Drive-ot hiányolom.

 6. meglepődtem h Tarantino listáján negatívként szerepel a sucker punch, azthittem imádja:D amúgy ismét bebizonyosodott nálam hogy írtó gyenge volt 2011

 7. Kocsolas
  Nem volt irtó gyenge 2011, csak a lista érdekes. Meg rossz filmeket választottál! Semmivel sem volt rosszabb a tavalyi év, mint a 2010-es felhozatal.

  Viszont ha az idei filmek hozzák a tőlük elvárható minőséget, akkor az előző két év kenterbe lesz verve.

 8. Watchmen: de gyengébb volt, viszont csak blockbuster kategóriában. Aki a látványos filmeket szereti az idén szopott. Kisebb drámákban erős év volt, még 1-2 Oscar bait is jobb lett mint a tavalyi nagy bait a király beszéde.

 9. human: szerintem meg mind blockbuster, mind award-season filmekben is eléggé gyengus ez az év. Alig akad pár olyan, ami gyűjteménybe méltó lenne. És itt most nem a király beszédére gondolok, mert az a legnagyobb jóindulattal is csak egy mediocre film.

 10. “amúgy ismét bebizonyosodott nálam hogy írtó gyenge volt 2011”

  bebizonyosodott, hogy szar filmeket néztél. 2011-ben (is).

  pedig megtehetted volna, hogy jókat nézel, mert 2011 volt az elmúlt évek legjobb éve.

 11. Hát szerintem jó év volt :D

  Beginners
  Drive
  Limitless
  Melancholia
  Midnight in Paris
  Tinker taylor soldier spy
  The Artist
  The Beaver
  The Skin I Live In
  The Three of Life
  Source Code

 12. 2012 tele lesz műanyag CGI-filmekkel!!
  2011 tele volt jó drámákkal!!

  1 the help !!!!!
  2 drive
  3 warrior
  4 warhorse
  5 The Skin I Live In
  6 Moneyball
  7 Midnight In Paris
  8 hugo
  9 utódok
  10 50/50

 13. Sztem azért érezhetjük többen, hogy ez az év szar volt, mert az év vége felé tényleg leeresztett, és többnyire az ember mindig az utolsó 3-4 hónapot veszi figyelembe.
  Aztán később sorra ugranak be a filmek.
  -Ja, ez is ebben az évben volt….és ehhez hasonló szituációk.

  Én magam részéről még nem végeztem 2011-el, 2011-ben az általam legjobban várt filmek még hátra vannak.(ha egyáltalán idetartoznak még:D) J. Edgar, Tetovált lány, Leleményes Hugo, na meg reméljük a nem annyira giccses War Horse is jó lesz.

 14. ez nem is a teljes anyag. drive-nak adott egy jó pontot, csak az valamiért ide nem került fel

 15. Hát pedig szerintem is azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy 2011 szar év volt. Sőt, én még ennél is tovább megyek, konkrétan picsa szar volt. Tíz éves viszonylatban se láttam szerintem annyi rossz filmet, mint az elmúlt egy évbe sűrítve.

  Vakok és félszeműek gyülekezete volt ez a tavalyi felhozatal, ráadásul nálam kizárólag az IMDB-n feltüntetett évszám számít, így még gyalázatosabb a végeredmény, hisz azok az “átmenekített” 2010-es filmek is csak felhúzták volna a statisztikát. :)

  Apropó statisztika. Az év elejét – miután láttam, hogy egy csomó blogger, köztük human is, számot adott 2011 terméséről – azzal kezdtem, hogy összeírtam 243 filmet, mivel fejből egész egyszerűen képtelen voltam tíz olyat mondani, ami megérdemelte volna, hogy egy akármilyen toplistára felkerüljön. Pláne nem objektív szempontok szerint; félszeműeket – pl. Drive – én nem ütnék királlyá.

  Ebből a 243-ból a mai napig 43-at láttam, plusz további 18 van tervben. (A többi annyit se érdemel, hogy megnézzem őket.) Kíváncsi lennék, hogy ki hányat látott, miután összerakott egy ilyen top10-et, de én addig nem is próbálkozom meg semmi ilyesmivel, amíg azt a maradék 18-at meg nem néztem. Már csak azért sem, mivel ebből a 43-ból egyelőre 5-öt tudok csak mondani max., amire nem fáj azt mondanom, hogy “jó volt”. A legjobb pontszám, amit eddig kiosztottam, a 7/10 volt. Ez már nálam elvileg DVD-megvevős szint, mégse fogom ezeket a bezsákolni (ahogy egyetlen egy másikat sem 2011-ből, úgy fest), mert ezek inkább csak ilyen jóindulattal felfelé kerekített hetesek, hogy egy picit árnyaltabb lehessen a kép.

  Szóval talán nem Tarantino hibája (én legalábbis nem hibáztatom), hogy ő se tudott ennél értelmesebb listával előrukkolni. :S

 16. hát a filmbuzis toplistáitokra szerintem ne legyetek büszkék, elég tré az ízlésvilágotok úgy, ahogy van. a sucker punch a legratyibb film idén, amit ilyenkor bele lehet tenni egy toplistába. a legrosszabb filmek közt van a helye.

 17. Szerintem is fos év volt a 2011, főleg úgy, hogy pl a Warrior, ami nálam a legjobb volt még vmikor 2009-2010-ben készült, maradandó darab, de a szar azért abszolút fölényben volt, pl. horror kategóriában nem tudnék semmit mondani, ami kifejezetten tetszett volna. Tarantino shit listjével nem tudnék nagyon vitatkozni… Jó listák, szar év!

 18. Sucker Punch meglepő, azt hittem értékelni fogja az öreg QT. De örülök, hogy pl. az Our Idiot Brother felfért a listájára.

 19. Meglepett, hogy leszólta a Sucker Punch-ot, nekem bejött. Nem tudom mi nem tetszik benne neki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.