Tényleg Oscart Andy Serkisnek?

Ismét belehúzott a “Majmok bolygójában Caesar alapjául szolgáló alakításért Oscar szobrot neki” kampány. Lássuk, hogy mire és mennyit pakoltak az animátorok, tényleg jár-e neki (legalább egy jelölés).

human
írta
2012. 01. 16. 22:26
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Tényleg Oscart Andy Serkisnek?” bejegyzéshez

  1. Én úgy gondolom ennél rosszabb alakításért is adtak már Oscart (jelölést főleg). Végül is a mimika és a gesztusok az övéi.

  2. Az animátoroknak, és Serkisnek közösen. CGI ide vagy oda ehhez kellett a színészi játék. De a többiek is megérdemelnék, hogy kibírták röhögés nélkül. :D

  3. Szerintem simán kaphatna legalább egy jelölést. Egyrészt elég gyenge alakításokért is adtak már oszkárt, másrészt rajta kívül ki tud még ilyen állatságos/szörnyes karaktereket így előadni?

  4. Amondó vagyok a Muppetshow figuráinak mozgatója is megérdemli az akadémiai kitüntetést. Ha abból indulunk ki, hogy Sandra Bullock is kapott Oscart, akkor simán. Én nem ebből indulok ki.

  5. bennem mindig az merül fel ilyenkor, hogy ki tudná hitelesen csinálni ha ő nem tenné. bár a moziban nekem sem az volt az első gondolatom, hogy de jól játszik ez az andy, de valószínűleg jó okuk van, hogy őt választják ezekre a szerepekre.

    amúgy tényleg vicces, szerintem biztos elnevették párszor :)

  6. Ami a filmbe bekerült, abból több volt animáció, mint Serkis. Ez eléggé illetékes embertől származó infó.

  7. Én szeretném, ha meg is nyerné (amúgy sincs már semmi értelme az Oscar-nak), és a színpadon magához ölelné a szobrocskát, és beleburrogná a mikrofonba: “-Mmy prrrreciousss!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.