Resident Evil 6 bejelentő trailer

Bár nem elég filmszerű az új játék hosszú előzetese, de lássuk, hogy ők hol tartanak, ha már a legfrissebb Resident Evil-film előzetesét a minap néztük.

human
írta
2012. 01. 20. 19:11
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Resident Evil 6 bejelentő trailer” bejegyzéshez

 1. Ha ez film lenne és választanom kellene, hogy ezt vagy az új Paul W.S. Anderson-féle rettenetet nézzem meg, tuti ezt választanám…

 2. Mind az előzőnek, mind az az előttinek kiváló hangulata és majdhogynem fotorealisztikus grafikája volt, én imádtam őket, bár egyiket sem játszottam végig. :D Ez is királynak ígérkezik!

 3. Némelyik rendező benézhetne a játékpiacra egy kis eredeti ötletért.
  A zene nem igazán volt jó választás.

 4. Tegnapi filmelőzetesnél meg is akartam említeni. Két fronton is alázzák a sorozatot. Ez már nem RE. PCre megint késik, úgyhogy részemről egy fikarcnyit sem érdekel.

 5. Pocok:

  Szerinted mekkora sikere lenne egy statikus kameranézetű, túlélő horror játéknak a mai játékipari piacon? Sajnos nulla. Bele kell törődni és természetesen nem kell támogatni.

 6. Nem az a baj, hogy nem statikus a kamera. Bár CVnél baromi jól nézett ki. Hanem az, hogy 0, azaz NULLA KÖZE VAN TÖRTÉNETILEG A RE UNIVERZUMÁHOZ. (filmek, játékok 4-5-6)
  Ja bocs, még is van. Ugyanúgy hívják a szereplőket. Ennyi.

 7. Számomra a játékok mindig is sokkal nagyobb élményt nyújtottak, mint a “szúrjuk ki a nézők szemét valamivel oszt jóvan” filmek. A filmeket popcorn mozinak tartom, látványosak, de nem igazán merülnek bele. Ám a játékok tele voltak történéssel és több mindent el tudtak mondani 3-6, esetleg több órában, mint a filmek, meg izgalmasabbak is voltak, mert “Te” játszottad a főszerepeket. Szerintem…

 8. Ez úgy néz ki, mint a COD, csak zombikkal meg szörnyekkel.
  Ez már rég nem az a Resi amibe anno (1-2 rész na jó, még a 3 is) beleszerettem.
  A 4 részt végignyomtam, bár nem nagyon tetszett, főleg a konzolos irányítás miatt. Az 5 meg egyszerűen szar volt, minden tekintetben.
  Ettől sem várok már sokat.

 9. “Az 5 meg egyszerűen szar volt, minden tekintetben.”

  Igen, persze… :D

  unalmas játékmenettel és szar grafikával volt megverve szegény, de utáltam miatta… :D

  xD

 10. Kapásból a szemunkbe hazudtak a fejlesztők – azt igérték, hogy a következő résszel visszatérnek az alapokhoz és IGAZI Residentet fogunk kapni, de ez MAXIMUM félig valósult meg a trailer alapján. Azért hozzáteszem, hogy sokkal bíztatóbban néz ki, mint az 5 nézett ki.
  Ennek a trailernek az eleje nagyon jó, aztán ahogy egyre többet mutatnak a játékból, akkor kiderül, hogy csináltak egy Gears of War-t zombikkal és csá.
  Könyörgöm adjuk oda a címet az Amnesia fejlesztőinek, mert ma csak ők tudnak horrorjátékot készíteni – ez TÉNY…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.