Well, hello there

A Riddick forgatásáról futott be ez a kép. CSak a ruha a lényeg, a háttér az nem a filmből van.

Készül a Riddick

human
írta
2012. 01. 20. 14:19
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Well, hello there” bejegyzéshez

 1. Az előző részben baromi jók voltak a ruhák, de ez már elég ötlettelen. Utána is néztem, nem ugyanaz a costume designer, sajnos.

 2. Első film volt jó, amikor még csak egy kegyetlen gyilkos volt.

  Másodikban már adtak neki “eredetet, származást és legendát”, és itt rontották el.

  Látom ezzel a májer cuccal pedig be fogja tölteni a kettőben kiszabott szerepét. :(

 3. én úgy tudtam eddig, hogy nem folytatják közvetlenül a kettőt, hanem valami bolygón lesz és vadásznak majd rá, én várom!

 4. Bána fasz jelmezből nincs hiány itt sem úgy látom. A régi két rész jó volt, de ezt a köpenyt hagyjuk már. Ezzel a köpennyel olyan bénán néz ki mint a szuperhősök, ne már. Az első rész kommandós kinézetével nyomathatnák tovább , az jobb volt. A második páncélosabbja nem annyira jött be. Remélem nem lesz túl jelmezparádé.

 5. Szerintem kár is véleményt alkotni ennyi alapján. Nem néz ki olyan jól a ruha, de ez csak egy kis felbontású, sötét kép amit ráadásul nem is a rendes háttér előtt vettek fel. Más filmeknél is volt már olyan, hogy gagyi forgatási képek jöttek, de a film meg marha látványosra sikerült. Szóval még mindig megvan rá az esély, hogy az új film akár még jobb is lehet mint az első kettő.

 6. Terror, ha már annyira szidod a jelmezt egy rossz minőségű kép megtekintése alapján, akkor áruld már el, miben nyilvánult meg a “kommandós kinézet” az első részben? A trikójára és a szemüvegére gondolsz? Az aztán tényleg hasonlít egy kommandósra.

 7. Kommandós az, most sem bánom hogy ezt írtam, bár nem egy iraki rangerre kell gondolni, de a “cargo” nadrág meg a fegyvertartó holster , az öltözéke nagyjából egy kommandóséval azonos katonasági jellegű az első részben. A második rész végén meg már átveszi ezt a páncélos jelmezt, ami nem annyira tetszik, illetve a városos részben a családlátogatós rész öltözékei sem tetszettek.

 8. Remélem még darkosabb lesz, mint az előző kettő. Ha a hideg, érzelemmentes brutalitás lesz a jellemző ( nem egyenlő az agyatlan henteléssel ) Riddickre, akkor köpeny ide vagy oda, nekem ütni fog.
  You’re not affraid of the dark, are you?

 9. Ez már most szar. Mi a f…nak már megint ezek a köcsög jelmezek? Meg kell nézni mikben voltak az első részben, aztán hogy b…ták el a másodikban azzal, hogy valamiféle “univerzumot” akartak kreálni Riddick köré, majd állítólag az első részt ismét alapul véve szeretnének folytatást csinálni, de úgy látszik jelmez szinten nem képesek visszatekinteni.
  Az egész Riddick dologgal az a baj, hogy eleve nem volt mögötte koncepció, hanem izzadságszagúan összeerőltettek köré valamit.
  Amúgy is, mi volt Riddick az első részben és mi a másodikban??
  Gáz az egész.

 10. A második részben is volt köpeny, amikor bujkált az UV6-on és a Helion Primeon, és később mindig lekerült. Miből veszitek, hogy “A felszerelés” része lenne, sőt az sem kézpénz, hogy a filmben lesz. Facen is csak annyit posztolt, hogy egy db a kollekcióból.

 11. Az nem lehet, hogy fazott ket felvetel kozott es valaki rateritett egy IKEA-s thermo-pokrocot? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.