Új Avengers képek

Az Empire jóvoltából kaptunk párat. És végre nem az utcai harcról, ezzel megtörték az utóbbi hónap promóképeinek sorát.

Sőt, az ellenfélről is van idézet, kb. hogy nem véletlenül rejtegetik az információt, a képregényből jönnek, de nem a Kree-Skrull háborút vezetik fel a filmmel:

“Who said they were aliens?” he teases. Beings from the Nine Realms, then, ventures Empire? “Closer…It’s not Skrulls, I’ve been clear about that. Beyond that, we want to hide it. The identity of the alien race is not impactful. It exists in the comic books, but we’re not setting up the Kree-Skrull war or anything like that.”
36 hozzászólás a “Új Avengers képek” bejegyzéshez

 1. Az a baj Jerremy Rennerrel, hogy alkoholista feje van. Ez még önmagában oké, de egy képregényhős szerepére kiválasztani, nagy melléfogás.

 2. én nem szoktam csak úgy fikázni de…….

  ..a1: scarlet az első képen úgy néz ki mint egy sarki kurva. a többi képen meg tisztára össze van esve. annyira sajnálom hogy gebére fogyott. pedig az elveszett jelentésben nagyon szép volt a telt idomaival. most meg össze van esve a cicije. de hát ilyen ez a pop szakma.

  ..a2: amerika kapitány fehér feje, szőke haja, ami kékbe nyúl át egyszerűen undorító. ez nem tájkép. még ott az ilyen nagy kontrasztokat csak-csak elviselném. de ez így.

  ..a3: vasember tök jó. csak nem értem, hogy a mellkasán az a bizbasz miért kerek és miért nem fordított háromszög alakú, mint a második részben. mert szinte a második rész erről szólt. szerény véleményem szerint ez a film az első és a második vasember között játszódik. de majd meglátjuk.

  ..a4: thorral nincs bajom. négyes alá. leülhetsz fiam!

  ..a5: samuel jacksonnal sincs para. de majd úgy is kapja szerencsétlen azokat a komikat, hogy “hö, mi van minden szerepet elvállal? ennyire nincs pénze?”

  ..a6: jeremy renner pedig hasít a duzzadó inaival :D

 3. ungarosaurus
  Még jó, hogy a 2. rész végén beszélnek neki az Avengersről.
  leülhetsz fiam.

 4. En szemely szerint orulok, hogy ismet kor alaku a panceljan a cucc… sokkal jobban nez ki… :)

 5. Sztem Scarlet kivételével jó az összes, csak a photoshop sok. Amúgy Vasember páncéljáról ennyi: ez egy régi kép, ami fasza és eladható vele az újság. Ha megnézitek a trailert, akkor ott a legújabb páncéljában virít, a háromszögletűben, az asszem a Mark 7. :) Ennyi. Jeremy Renner tökéletes Sólyomszemnek, főleg ha az ultis változatát veszik figyelembe a karakterre nézve, s a rucijából ítélve igen. Ott egy hidegvérű profi gyilkos, kém stb, s miután megölik a családját eléggé összezuhan. Szóval olyan mint Renner feje. :)

 6. Renner, amúgy tényleg nem egy Marvel-figura.
  Valóban inkább az a kemény krumpliarc, ami felszívta magába a pálinkát és ettől szúrós a tekintete.

  Az, hogy blockbusterekben szerepeltetik annyira jellemidegennek tűnik az egész morc kívülálló habitusától. Az íjászt meg végképp nem nézem ki belőle, inkább tűnik baltaforgatónak mint vesszőajzónak :)

  A témánál maradva a borítók valami egészen szörnyűek!

 7. Renner nekem szimpatikus, Hawkeye-t nagyon bírom és örülök, hogy Renner fogja játszani és igen, az Utlimate verzióhoz jobban passzol, ott se volt olyan szépfiú.

 8. “Az a baj Jerremy Rennerrel, hogy alkoholista feje van. Ez még önmagában oké, de egy képregényhős szerepére kiválasztani, nagy melléfogás.”

  ej, nem hollywoodi egyenfeje van, ergó nem jó szuperhősnek. ezt is megértük.

 9. Ha jól tévedek ez a Mark VIII -as Iron Man páncél lesz, már ha követik az időrendet a filmben is. A nyolcasban már az új erőforrást használja, nagyon hasonlít az első (Mark III) piros-arany páncélra, kerek lukkal a mellkasán, csak kicsit nagyobb, izmosabbnak néz ki. A kép alapján stimmelhet is.

  SPOILER
  (ha igazam van akkor lesz rajta a kesztyűrészbe szerelt pajzsgenerátor, gyorsabban repül, erősebbet lő, ilyesmik)

 10. Nekem bejönnek a coverek, bár láttam már jobbat is, igazán bele nem tudok kötni, nyilván Captain amercsicska öltözéke kiborítóan ócska, de minden más teljesen okés. Rennert én kedvelem, de lehet hogy Ben Affleck jobb lett volna Hawkeyenak, Jerry negatív karakterekhez a legjobb, nem nyálas szuperhősöknek. Johanssonnak van még így is elég hús a valagán a promoképek alapján.

 11. huu, hogy itt egyesek milyen túlzásokba esnek.. (ungarosaurus<-- ) Amúgy szerintem nem lesz ez rossz. Jeremy. R. meg hatalmas színész, lehet hogy ez a kép most annyira nem csillogtatja meg tudását, de ne hamarkodjuk el..

 12. remélem azért nem veszik elő a rajzfilmekben már unalomig ismételt Hulk segíteni akar, de elborul a feje és ő lesz a főellenség a végére sztorit, mert akkor kár volt leforgatni

 13. johannson kisasszony valamiért nem birizgálja a “pókösztönömet” sikerült minden nőiességet levetkőznie. kár érte.
  a többiek olyanok amilyenek. az én szememet is bántja a nem háromszög alakú reaktor.
  szegény hulkot meg innen is lehagyták mint a borravalót. ennyire nincs még kész a cgi? vagy valamit titkolnak vele kapcsolatban? (most kék lesz és nem zöld?)

 14. Nem véletlenül nem mutatják Hulk-ot!!! A legnagyobb zúzást Ő fogja intézni,leoszt pár magatartás módosítot és még levezetésként lebontja a fél várost..I hope

 15. Azért kör alakú a páncélon az izé, mert ez régi kép. Az előzetesben látszik, hogy háromszög lesz az.

 16. egyszerűen nem értem miért ekkora törés, hogy mi van a páncél elején. a hivatalos válaszuk amúgy “több páncélt is viselni fog a film során”

 17. Hulk egy nagy titok, nem véletlen. Ha belegondoltok a filmről eddig nem sok anyag érkezett. Két nem sokat mutató trailer meg pár kép. Nem is baj ez. Így marhára kíváncsi vagyok az egészre. És ah már itt tartunk nemcsak Hulkiról ninc sszinte semmi, de a Skrullokról sem. Azért azt sem olyan könnyű megcsinálni. :)

 18. engem például azért zavar a kör alakú panel, mert a (ahogy már említették korábban) a 2. résznek ez volt a vezérvonala. hogy miért is nem jó a “hagyományos” reaktor. de ha ez ilyen kis jelentéktelen részlet, akkor én kérek elnézést mindenki nevében.

 19. Post elején írják h nem a skrull lesz a főellenség.

  Ahogy én gondolom. A fekete özvegy áruló lesz. Ha jól tudom eddig minden marvel univerzumban áruló volt. Ha nem most majd legközelebb. De mivel titok van a sztoriról simán lehet. A hulk meg a szokásos kiközösített avenger lesz. És vagy a végső szuper fegyver. A vasember lesz a besúgó. Ha nem most majd később. Ő is szintén minden univerzumban besúgó volt. Én ezt tippelem.

  Nem hiszem h nagyon eltérnek a képregényektől. De az biztos ha nagy siker lesz akkor lesz folytatása. Tulajdonképpen nem bánnám. Előbb-utóbb egy szép kis marvel képregényes dvd-gyűjtemény lehetne :). + örülnék neki ha egy ici pici kis utalás lenne a pókfejre vagy a F4-re. Ugye pókfej most rebootol szóval következő avengersben benne lehet. F4-ből is egyszer mintha olvastam volna valamit h lesz folytatás vagy reboot. De semmi konkrétum róla.

 20. A címben ez van: “nem a Kree-Skrull háborút vezetik fel a filmmel”. Ettől még Skrullok lehetnek benne. Sőt láttam erre vonatkozó concept terveket is.
  Az Özvegy áruló lesz, hát nem tom, lehet én is gondoltam rá, de sztem nem lépik meg. Most még biztos nem. Stark besúgó, ezt nem értem. Mire gondolsz?

  Továbbá a trailerekben van, hogy Loki azt mondja: “Egy hadseregem van.” (Skrullok?)
  Stark erre: “Nekünk meg ott van a Hulk.” Idegen lények tuti lesznek benne, plusz youtube-on a forgatási videókon lehet látni hogy olyan ruhába harcolnak színészek Thorék ellen, amire később a CGI épül rá.
  Hulk sztem 2x minimum át fog változni a filmben. Az egyik trailerben van, hogy az Özvegy invitálja a csapatba. Erre Banner azt mondja, hogy: “Mi van ha nemet mondok?” – “Akkor meg kell hogy győzzem.” – Így az Özvegy. Ez egy erős részen van valami fakunyhóban. Kistotálból felülről lehet látni, hogy körbeveszik a kunyhót SHIELD ügynökök. Egy másik jelenet szintén inne, hogy Banner eléggé idegesen remeg…+ Vasember is itt van, egy hasonló jelenetben. Talán lesz egy nagy bunyó kettejük között. Viszont szintén erdős jelenet egy Kapitány – Thor bunyó. Amit nem értek. Gondolom Loki befolyása miatt lesz. Szóval sok minden tisztázatlan, ezek emg csak spekulációk részemről. :)

 21. Egyesek min képesek fennakadni…
  Jeremy Renner meg szerintem jó választás volt. S milyen feje van stb…nos a “szépség” szubjektív, sztem kifejezetten jóképű ;)

 22. Süci: NEM lesznek Scrullok, sem Kree-k. Egy harmadik faj lesz, de az sem biztos, hogy földönkívüliek. Whedon mondta. Továbbá nem lesz a Vörös Koponya sem, az pletyka volt.

  Sücinek: a Pókember elvileg nem lehetne, mert a Sony-nál vannak a jogok, de most az a hír járja, hogy a Marvel összebeszélt velük (a merchandising jogok a Marvelnél vannak), így a Pók/Parker kameózhat az Avengersben. Ez is csak pletyka, de nem lenne rossz, ha bejönne.

 23. Süci azok a skrullok nem ilyen alakváltók, mert akkor lehet azért bunyózik a két szuperhős? ugyértem mert az egyik nem az.

 24. brianaspirin: és az nem lehet, hogy valmai gáz van a másikkal azért kell viselnie? vagy mittomén. Nyilván ilyesmire nem figyel egy Whedon… de komolyan. És közben jött a hivatalos válasz is. Ilyenen előre pörögni egy képregényrajongó rendezőre bízott filmnél eléggé furcsa. Főleg, hogy minden egyes kicseszett posztnál előkerül valakitől.

 25. Sücinek: most nem azért, de nézd meg az előzetest újra a “nekem hadseregem van – nekünk hulkunk”, nem hiszem, hogy hulk lesz az ellenfél, egy idegen fajról írnak, de nem az lesz amire mindenki tippel. Ja de ezt közben írta más is.

  Pókember pedig más stúdiónál van, szóval eléggé valószerűtlen, akármilyen reboot.

 26. Sücinek

  Kíváncsi lennék hogy játszaná egyszerre Chris Evans Fáklyát és Amerika Kapitányt :)

 27. Nyilván nem Hulk lesz a fő ellenség, de a film elején vagy a közepén, amikor be akarják sorozni a csapatba és a doki nem akarja, akkor elszakadhat a cérna és az Avengerssel is lehet egy bunyó. Sztem ezt nem hagyják ki: Ultis verzióban és a simában is bunyóznak a tagok Hulk ellen, aztán később jönnek a földönkívüliek, akkor meg már tag Hulk is és együtt gyaknak. Igen Stark több páncélban fogja nyomni, s volt is egy ilyen infó (gőzöm sincs hogy kacsa-e), hogy benne lesz a Hulk busteres páncél, szóval… Elég semmitmondó lett a trailer, úgyhogy bármi lehet, Wheadon is mondhat olyat, amit cáfol, közben igaz.

 28. brianaspirin: A reaktor ami Stark mellkasában figyel, MINDIG KÖR alakú. A páncélon a mellkas részen a kis ablak amin keresztül fénylik, na az változik. Az hogy az új elem amivel meghajtja a második részben, háromszög alakú, még nem feltételezi hogy ugyanabban a páncélban fog végig parádézni, főleg hogy Stark arról híres hogy folyton újítja a rucit.

  human: azért ekkora “törés” mert Iron Man-ról ez a legérdekesebb amit találgatni lehet. Plusz, ugye mivel lesz Hulk, jó eséllyel lesz Hulkbuster armor is, ami vagányabb lesz mint az IM2-ben a táska-páncél.

 29. Kapitány-Thor bunyó: tippre Thor nemakarja majd megölni Lokit, a Kapitány viszont egy olyan korból jött, ahol valaki vagy jó, vagy rossz, vagy velünk vagy ellenünk, nincs átmenet, ígyhát nekimegy Thornak.

 30. SPOILER:

  (Ultimate kepregenyböl meritve es sok ev kepregeny tapasztalat)

  Hulk ellenseg lesz valamikor, több kepregenyben van, hogy leüt mindenkit es a vegen nem tud leallni es csapatnak kell leszedni.
  Földönkivüli egyertelmüen olyasmi lesz mint Az Ultimates kepregenyben, plusz Ultimate meseben (Loki + Vörös koponya). Es itt is ki fogjak dobni Bannert a helikopterböl a csataterbe.

  Jeremy meg ha nyomja azt a stilust amit a Bombak földjeben nyomott, akkor kiraly Hawkeye lesz.

 31. Engem eléggé zavar még mindig,hogy Thor meg Amcsi egymás ellen harcolnak bármilyen okból kifolyólag.Nem 1 súlycsoport,és még gyengén fejeztem ki magam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.