Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms a bankba megy

A Hangover 3-ért épp 45 milliót kérnek. Mármint a szereplésükért. Rövid matek után az 15 milliós fejadagra jön ki. Ez így már a régimódi A-listás gázsikat idézi.

Ha azt nézzük, hogy az első részt fejenként 1 millióért vitték, a másodikat 5-5-5 arányban, még akkor is durva az összeg. A stúdió reméli, hogy még nyáron elkezdik a forgatást, természetesen Todd Phillips marad rendezőnek, lezárja a “trilógiát”.

human
írta
2012. 01. 26. 03:30
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms a bankba megy” bejegyzéshez

 1. Kár, hogy a másodiknál már nem volt meg az ötlet eredetisége, de még unalmas, banális is volt. Viszont örvendetes, hogy az amúgy nagyon szimpatikus színészek legalább keresnek a 2. és 3. részekkel.

 2. Szerintem nem annyira pro még, hogy minden filmjéért ennyit kapjon,nincsenek akkora sikerek a háta mögött, főleg nem kizárólagos főszereplőként, hogy ilyen összegeket megkapjon. Ez szerintem egy kiemelkedő eset.

  Örülök a harmadik résznek, nekem a második is bejött..tipikus esete a hogyan lépjünk bele kétszer ugyanabba a sz.rba dolognak. Vicces volt, hozták az első rész betegség faktorát, remélem a harmadik rész egy picit szakít a hagyományokkal és nem teljesen ugyanez lesz a sztori, mert kétszer működött, harmadjára már necces lenne.
  Maradjon meg a fő szál, de egy kicsit változtassanak.

  Hallottam olyat, hogy lehet egy nagyobb visszaemlékezés lenne, úgy hogy az egyikük már halott, na azt ha meglépnék jó lenne, meg olyan is lehet, hogy megszöktetik a dagadt szőröset a diliházból, vagy akárhonnan. Mert azért még egy átmulatott beivott, benarkózott estét nem hiszem hogy egy az egyben el lehetne adni, ha azt szeretnék, hogy szép emlékként gondoljunk a sorozatra.

  Nem is emlékszem, hogy készült az elmúlt jó néhány évben vígjáték trilógia ugyanazokkal a szereplőkkel. Talán a Torrente.

 3. Trib: nem hiszem, nem tud elvinni főszereplőként nagy filmeket még. Limitless 160 milla hangover2 600

 4. Szerintem az lenne poén, ha most a dagadt házasodna és egy átmulatott éjszaka után eltűnne a felesége :D Tigris és majom után pedig jöhetne egy hortobágyi szürkemarha :D A sztori pedig a változatosság kedvéért Magyarországon játszódna, ahol megpróbálnák összetenni az éjjel történteket és teszem azt belefutnának egy kisebb galeribe a nyolcker mélyén és hasonló őrültségek :D

 5. ezzel a 3. résszel csak az a baj:
  -ha eljátszák ugyanazt akkor harmadszorra unalmas lehet(1-2 új poénnal 2x el lehet adni,3x azért nemáá)
  -ha változtatnak akkor meg bukta lehet,hacsak nem tudnak vmi nagyon egyedit kitalálni ami illeszkedik is az eddigiekbe,mégis eltér alapjaiban és minél több dologban

  én reménykedek h kitalálnak egy nagyon jó sztorit és menetet és nem húzzák le a végét(márha nem akarnak ezután is többet,de az már tényleg sok lenne a “jóból”)

 6. várjatok kitaláltam! a kövér fog összeházasodni egy malaccal izraelben, viszont itt jön a gebasz ugyanis mike tyson drogot csempészett az ünnepi humuszba emiatt teljes a K.O., de itt még nincs vége mert mikor felkelnek chao ott fekszik mellettük meztelenül egy vízágyban ami folyamatosan ereszt, de nem tudják mért és mike tyson meg szépfiú eltűntek! ezután eszmélnek csak, hogy hoppa a usa éppen bombákat dob le! nade álljunk csak meg egy pillanatra! kiderül hogy afganisztánba átmentek mert a tálibok óriási partyt tartottak a CAVE nevű szórakozóhelyen, amit nem lehetett kihagyni. a végén természetesen megtalálják tysont és szépfiút a vízágy alatt (óriási csavar!!!!) és kiderül hogy mindketten melegek. de nagyon. ezután a katonák megölik az összes tálibot visszaviszik őket az esküvőre és májkul elénekli “zámbó jimmy- egyszer megjavulok én” című nótáját.
  az összes kritikai szájton (köztük a filmbuzin is) lehúzzák mint a szart, de ez nem probléma, mert a bevétel már OVER900000000$ és készül a következő rész ami már a marson lesz a kis zöld idegenekkel akik még annyira se bírják a piát mint a hőseink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.