Az Amazing Spiderman története

Kiadták hivatalos sajtóközleményben. Csak olyasmi van benne, amit eddig is tudtunk. Peter Parker a különc tini, aki a szülei eltűnése után nyomoz, amikor is a Lizardba botlik.

“The Amazing Spider-Man” is the story of Peter Parker (Garfield), an outcast high schooler who was abandoned by his parents as a boy, leaving him to be raised by his Uncle Ben (Sheen) and Aunt May (Field). Like most teenagers, Peter is trying to figure out who he is and how he got to be the person he is today. Peter is also finding his way with his first high school crush, Gwen Stacy (Stone), and together, they struggle with love, commitment, and secrets. As Peter discovers a mysterious briefcase that belonged to his father, he begins a quest to understand his parents’ disappearance – leading him directly to Oscorp and the lab of Dr. Curt Connors (Ifans), his father’s former partner. As Spider-Man is set on a collision course with Connors’ alter-ego, The Lizard, Peter will make life-altering choices to use his powers and shape his destiny to become a hero.

7 hozzászólás a “Az Amazing Spiderman története” bejegyzéshez

  1. imádom a pókembert… a képregényekben!

    van egy olyan érzésem, h ezt a filmet is minimum úgy el fogják baszni a készítők, mint az előző trilógiát jegyzők… :\

  2. namost, ha nem lesz benne Ben bácsi halála, akkor, hogyan válik szuperhőssé – nem a tehcnikai oldalát értem, de az ebből származő bűntudat a karakter tradíciójához tartozik, az attribútuma – mintha Anakin csak úgy minden előzmény nélkül 18 másodperc alatt állna át a sötétoldalra…izé…

  3. kémikus billy: Írd be ezt a googleba: “the amazing spider man ben death” és ott a második kép megválaszol mindent!

  4. twix: Remélem soha. Spidey mindig is Peter Parker volt. Egyes szuperhősök alteregói váltakoztak, pl. Green Lantern, de Spidey az örök-Parker. Szerintem az egyik legborzasztóbb húzás volt behozni a Morales-es sztorit.

  5. Anthony:
    100% egyetértek. Ekkora hülyeséget csinálni, nem értem miért kellett? Remélem nem azért mert, kevés az afro-amerika szuperhős etc etc, nekem anno normál Nick Fury is jobban tetszett. (Amikor még szivarozás volt minden képregényben)

    De egy kis ON:
    Azért lehet jó húzás lesz ez a Ben bácsi előtti dilemma dolog. Hogyan is fejlődik a karakter maga, mielőtt még az lesz aki. A legjobb filmekben mindig a karakterfejlődés a legizgalmasabb. Batman begins és Casino Royalban is az volt a király

  6. Én bírom a rendezőt, Garfieldet, meg Stone-t is, de erős a gyanúm, hogy ez a film akkora szar lesz, amit még évek múltán is hivatkozási alapként fognak felhozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.