Alakul az X-Men:First Class folytatása

Úgy néz ki Matthew Vaughn is aláírt a folytatás rendezésére, a szereplőkkel pedig eleve olyat irattak alá, hogy jönnek a második részre ha lesz. Ez így tippre 2014-ben lehet nézhető.

A forgatókönyvön Simon Kinberg (X-Men: The Last Stand, Jumper, Sherlock Holmes) dolgozik.

Ez most csak hivatalosabb megerősítése annak amiről már halhattunk.

10 hozzászólás a “Alakul az X-Men:First Class folytatása” bejegyzéshez

  1. cool. karakterek megalapozva, terep előkészítve az első részben, jöhet az uncanny x-men móka!!!

  2. Nem igazán örülök neki. Nem volt rossz az előző, de nekem valahogy az első két rész még mindig jobban tetszett (ott kevésbé voltak hihetetlenek a mutánsok), a harmadik meg katasztrófa volt, épp a sztori miatt, erre itt is ugyanaz írja a forgatókönyvet :S

  3. Rita, azert mert a technika fejlödött es jobbak az effektek, nem jelenti, hogy hihetöbbek a mutans kepessegek. Ott is felelmelt Gandalf barmilyen fémet, csak az utolsoban lathattuk milyen nehez volt neki az elejen.
    Legyen folytatas, legyen kopaszodas, szerezzek be az uj kadetokat, Storm gyujtsa fel a hazat legalabb haromszor amig gyakorol es Logan meg még “still go f**k yourself” legyen.
    Vaughn meg egyre jobb!

  4. “Rita, azert mert a technika fejlödött es jobbak az effektek, nem jelenti, hogy hihetöbbek a mutans kepessegek” – épp ezt magyarázom, hogy az első két filmben voltak nekem hihetőbbek, a mostaniban meg nagyon elszálltak, pl. pillangó kislány.
    A 3. meg azért nem tetszett, mert rögtön az elején Magneto cserbenhagyja Mistique-t, holott évtizednyi barátság és ki tudja, mi minden van még a múltjukban. Na meg az egész Jane fiatal korában kezdődik, a két öreget mégsem fiatalabb színészek játsszák, hanem Stewart és Ian McKellen, még csak meg sem próbáltak rajtuk fiatalítani. A végén a híd átemelése az Alcatrazra meg nagyon gagyin lett megoldva.

  5. ooops, bocs, elirtam, azt akartam mondani, hogy szerintem az utolso jobb lett. Nekem hihetobb volt, de ezt föleg azert mondom, mert nem tudom hany eve olvasom mar a kepregenyt, es az elsö reszek nekem nem tetszettek.
    Pillango kisasszony tenyleg gagyi volt, hülye karakter, es többi diak is az volt, de igazabol Magnetora meg Prof. X-re ment ra a film ami nagyon jol sült el szerintem (plusz a ket örök mutansra, Beast es Myst., az is jo volt, a többi feledhetö töltelek)

    De lehet azert ütött akkorat, mert nagyon lent volt mar a Franchise a Wolverinenel, es ez most jol felvitte.

  6. Trib: az tény, a Wolverine-nél ezerszer jobb lett, meg nekem a fiatal Magneto karaktere is nagyon bejött. Prof. X és Mist. esetében viszont a színészválasztással nem értettem egyet.

  7. Es nem csak fiatalitas! Megcsinaltak vazze, hogy Prof. X jarjon! Ahhoz kell sok CGI :)
    Mist nekem sem tetszett, de a skót (ha mar Banshee nem lehetett az) annal jobban. Bar teny, hogy Magneto lemosott mindenkit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.