The Cold Light of Day-előzetes

A szereplőgárdával kezdem: Henry Cavill (Man of Steel), Bruce Willis (Bruce Willis) és Sigourney Weaver (Alien). Bár kicsit elmesélik a filmet, de egy szórakoztató akció-thrillernek tűnik ez a film. Cavill családja eltűnik, amíg ő a vízben lubickol, de nem csak egy sima emberrablásról van szó, szóval rengeteg lövöldözés és üldözés lesz itt.

Ha be akartok rúgni, akkor minden “family” után állítsátok le a videót és nyomjatok be egy felest.

HD a nagyoknak.

10 hozzászólás a “The Cold Light of Day-előzetes” bejegyzéshez

 1. human: Cavill családja eltűnik (VESSZŐ), amíg ő a vízben lubickol. Csak azért szólok, mert rengeteg ilyen vesszőhiba van az oldalon, és – nekem legalábbis – nagyon zavaró. Mivel a vesszőhibákon kívül remek a helyesírásod, és egyébként is imádom a blogjaidat, adok egy tippet: ahova ba(s)zdmeget tudsz rakni a mondatban, tegyél vesszőt. 90%-ban bejön. Na del.

 2. Cavill családja eltűnik bazdmeg, amíg ő a vízben lubickol bazdmeg, de nem csak egy sima emberrablásról van szó bazdmeg, szóval rengeteg lövöldözés és üldözés lesz itt.

  Bazdmeg, ez tényleg működik. :)

 3. igazából engem már azzal megvettek, hogy Cavill ledobja a pólóját:)
  És persze Bruce is alap.

  köszönjük, jöhet!

 4. off: A Yt lejátszója csak nekem működik úgy, hogy a felbontásválasztó először látszatra nem működik, aztán akkor is 360p-t ír, amikor már rég HD a stream…

 5. SeSam: egy kalap szar, de legalább nem törlik, meg úgyis az indára tölteném át amit szintén kalapszaroz itt mindenki pedig meg van a helye.

 6. human: Vágom, nem is neked szólt, csak generálhiszti. :] Azt mindenképp megoldották a Yahoonál, hogy régebben Macen nekem egyáltalán nem volt HD, amíg valami külön letölthető fileal kellett (volna) elindítani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.