Kinek lesz meg itthon?

Ezen változata a teljes Transformers trilógiának (a 3. részt tartalmazza 3D Blu-Ray-en is). Le van zárva nem? Volt egy nagyobb történet ív, amit szépen… mivan? Amúgy csak 90 dolcsi, de még a kiadvány sem tűnik annyira egységesnek.

Amúgy azt is meg akartam kérdezni, hogy ez szerintetek jól néz ki? Én valahogy sosem voltam a díszdobozok és különleges kiadványok rabja. Szinte plafonig állnak a filmek, de a legdurvább csomagolás az maximum egy papírpakk valami szép grafikával, ami simán illeszkedik a polcra, a 3 film (trilógia:) egy nagy közös gerincet mutat.

human
írta
2012. 02. 01. 17:06
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Kinek lesz meg itthon?” bejegyzéshez

  1. Nem annyira gáz. Az meg, hogy a díszpakkok kinek jönnek be és kinek nem… Nos, nálam olyan égbekiáltóan csicsás, extrém pakk még nincs a birtokomban, de én személy szerint nem tartom neccesnek, sőt!

  2. Képen pofás, de félnék nagyon bóvlinak nézne ki a polcon. :)

    Amúgy én sem vagyok a csicsás kiadványok híve, de az alapvetésekből azért csak beszerzem a legszebbet, legötletesebbet. Ha ránézek már akkor is jó érzés tölt el, mondjuk a Holtak könyvés Evil Deadek és a Phantasm gömb is ilyen például, a Kockáról már nem is beszélve. :)

    Persze vannak itt is mellélövések, a TF2 Dongós kiadását pl a büdös életbe nem fogom kinyitni “életnagyságúra”, és a Vasember kivételével az összes maszkos kiadvány is randa mint a bűn. (A TDK gagyi, a Watchmen kékfeje meg aztán…)

  3. Ez miez? Miért nem az Autobot, vagy Decepticon jel? Vagy Optimus széthajtható kamion verzióban. Vagy bármi. Ennyire futotta a kreatívoknak? TF?

  4. Nem nagy durranás, és a bemutató videóban bazi nagynak hat a tartalomhoz képest (persze lehet, hogy Bay kisebb, mint gondoltam:D)

  5. ha valamilyen formában megvenném bármelyiket, akkor tuti ebbe kéne, jól néz ki a doboz. de esélytelen.

  6. én szeretem a díszdobozokat, mert többnyire ötletesek, na, ez annyira nem az, mármint, ha nem írod, hogy transformers, én tuti nem tudtam volna a képről

    amúgy az ott bkv-s busz padlózata az alján?

  7. Llew: nekem is az jutott egyből eszembe, hogy miért nem a két jel köré épül az egész. ez a kiadás ebben a formában, meh.

  8. én sem vagyok egy nagy díszdoboz hívő, de láttam már szépeket. ez nem az.

    ráadásul TF-re ennyi pénzt elkölteni elég érdekes, ebből tuti elég lenne a sima korong is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.